2020-08-08 06:58

TRAGEDIE. O campioană mondială la patinaj viteză a decedat la doar 27 de ani

 |  11:44
TRAGEDIE. O campioană mondială la patinaj viteză a decedat la doar 27 de ani

Spotiva olandeza Lara van Ruijven, campioană mondială la patinaj viteză pe pistă scurtă, a încetat din viaţă la doar 27 de ani.

Aceasta era măcinată de o maladie auto-imună, care i-a provocat mai multe hemoragii interne, în special la creier. Ea fusese internată pe 25 iunie la secţia de terapie intensivă a spitalului din Perpignan (Franţa), la scurt după ce a început să se simtă rău în timpul unui antrenament.

Van Ruijven a fost plasată în comă artificială şi, în ciuda mai multor intervenţii chirurgicale, starea sa de sănătate a continuat să se deterioreze.

"În ultimele zile au apărut noi complicaţii, care păreau iniţial să fie sub controlul medicilor. Însă, vestea rea a venit vineri dimineaţă, recuperarea sa nemaifiind posibilă. Lara a murit în cursul serii, în prezenţa apropiaţilor săi",  a anunţat Federaţia olandeză de specialitate (KNSB), citată de Agerpres.

Lara era medaliată cu bronz la ştafetă 3.000 m cu ocazia Jocurilor Olimpice ediţia 2018 de la PyeongChang, iar anul trecut a devenit, la Sofia, prima olandeză care a cucerit un titlu mondial feminin în proba de 500 m.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE