2020-08-12 23:41

TRANSFER. Căpitanul lui Dinamo, Dragoș Grigore, va semna cu Toulouse!

 |  22:54
TRANSFER. Căpitanul lui Dinamo, Dragoș Grigore, va semna cu Toulouse!

Florentin Dincă

Căpitanul lui Dinamo, Dragoș Grigore, va semna cu Toulouse după meciurile amicale ale naționalei din Elveția, fotbalistul fiind în lotul lui Victor Pițurcă pentru amicalele cu Albania și Algeria. Monitorizat atent de francezi în ultimele luni, Grigore și-a dat acordul să meargă la Toulouse, acolo unde va fi coleg cu un alt român, ex-rapidistul Mihai Roman. Cum și Dinamo s-a înțeles la suma de transfer, aproximativ un milion de euro, mutarea este ca și rezolvată.

Ajuns la 27 de ani, căpitanul câinilor se află la prima experiență în străinătate. Cel mai probabil, Grig va semna pe trei ani și va avea un salariu de 400.000 de euro, de patru ori mai mult decât câștiga în Ștefan cel Mare. Flavius Stoican nu este surprins de plecarea stoperului, cel mai important jucător din echipă, deoarece știa ca fotbalistul avea dezlegare de la club să plece la o ofertă convenabilă pentru toate părțile.

Site-ul foot-sur7.fr anunță că transferul internaționalului românul este doar o chestiune de ore. Oficialii lui Toulouse, locul 10 în ulrimul sezon din Hexagon, au urgentat tratativele cu Dinamo, deoarece fotbalistul mai era urmărit de Botev Plovdiv și de două grupări din prima ligă din Turcia.

Grigore urmează a fi transferat pentru înlocuirea fostului internațional Jonathan Zebina, care și-a terminat contractul și va pune ghetele în cui în această vară.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-05-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE