2019-11-14 04:00

Transfer mare pentru BĂLUȚĂ. Cât a încasat Gică Hagi pe mijlocaș

 |  19:03
Transfer mare pentru BĂLUȚĂ. Cât a încasat Gică Hagi pe mijlocaș

Dat ca sigur la Genoa alături de Ianis Hagi, mijlocașul Tudor Băluță a semnat cu Brighton, din Premier League, echipă la care încă evoluează și Florin And one. Viitorul a confirmat mutarea prin intermediul site-ului oficial. Mijlocaşul de 19 ani va rămâne la echipa lui Gică Hagi până la finalul sezonului.

"FC Viitorul și Brighton & Hove Albion FC au ajuns la un acord pentru transferul internaționalului Tudor Băluță la echipa care evoluează în Premier League. Începând de astăzi, Tudor Băluță este noul jucător al formației engleze, dar va evolua până la finalul acestui sezon, sub formă de împrumut, la FC Viitorul.În vârstă de 19 ani, Tudor Băluță a fost, conform InStat, cel mai bun mijlocaș defensiv U21 din Liga 1 în 2018, iar în acest sezon a marcat două goluri pentru FC Viitorul", se arată pe site-ul oficial al constănţenilor.

Potrivit unor surse, Hagi a primit 3 milioane de euro în schimbul jucătorului care a debutat deja în naţionala României, iar Băluță va avea o primă de instalare de 10.000 de euro, plus un salariu lunar în valoare de 45.000 de euro, de aproape 10 ori mai mult decât era remunerat la gruparea de la Ovidiu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE