2020-08-03 15:47

Transfer SPECTACULOS în rugby-ul românesc

 |  14:42
Transfer SPECTACULOS în rugby-ul românesc

CSM București a bifat un nou transfer de marcă. După ce i-a adus pe Florin Vlaicu, de la Steaua, și pe George Oprea, de la Baia Mare, gruparea din Capitală a oficializat și aducerea pentru următoarele două seyoane a lui Tangimana Fonovai (28 de ani), aripa de la Timișoara Saracens, unul dintre cei mai buni rugbyști din SuperLigă.

Ajuns pe Bega în 2012, tongalezul naturalizat a devenit rapid om de bază al echipei, în cele peste 80 de partide jucate în tricoul Timișoarei înscriind peste 130 de puncte. Fonovai a contribuit decisiv la trofeele obținute în ultimii ani de Timișoara Saracens, având în palmares cinci titluri naționale, trei Cupe ale României și o Cupă a Regelui.

În plus, cel mai nou "tigru" a debutat și pentru tricolori, în noiembrie 2016, în partida amicală cu naționala Statelor Unite ale Americii.

”După 6 ani la Timișoara, aveam nevoie de o schimbare și cred că CSM București este clubul care mi se potrivește cel mai bine. Am venit să facem performanță. Echipa de rugby a evoluat foarte mult în ultimele două sezoane și are toate ingredientele pentru a face performanțe notabile” – Tangimana Fonovai.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-07-16Parerea ta...

VFD
16 Iul 2018

sper ca valoarea rugbyului de pe la noi sa mai creasca cu aceste naturalizari ,desi nu stiu cat de cunoscut este acest rugbyst in lume!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE