2020-08-12 01:15

Țucudean și-a anunțat RETRAGEREA din fotbal la doar 28 de ani

 |  13:39
Țucudean și-a anunțat RETRAGEREA din fotbal la doar 28 de ani

Clubul CFR 1907 Cluj anunţă faptul că atacantul George Ţucudean va lua o pauză de la activitatea fotbalistică, din cauza probleme la inimă cu care s-a confruntat în ultimele 6 luni. Anunțată ca o retragere temporară, cel mai probabil ea va deveni una definitivă, și asta pentru că atacantul nu vrea să-și riște viața, mai ales că are un copil mic, iar banii nu reprezintă vreo problemă în familia sa.

"Totul vine ca urmare a problemelor de sănătate apărute în ultimele luni care l-au ţinut departe de teren. În perioada care va urma, fotbalistul îşi va lua o pauză pentru refacere şi pentru a efectua câteva investigaţii suplimentare, care să-i ofere garanţia că poate reveni în fotbal la cel mai înalt nivel. Noi, toţi cei din Familia CFR, suntem şi vom fi mereu alături de George Ţucudean şi îl vom susţine în toate demersurile sale. Avem toată încrederea că <Ţucu> va reveni mai puternic în iarbă şi că ne va ajuta în continuare să câştigăm trofee. Şi-a adus contributia de atâtea ori prin golurile sale în obţinerea unor victorii importante, iar acum e rândul nostru să fim alături de el.Clubul CFR 1907 Cluj anunţă faptul că atacantul nostru George Ţucudean va lua o pauză de la activitatea fotbalistică", se arată într-un comunicat al CFR Cluj.

În vârstă de 28 de ani, Ţucudean, a moştenit de la tatăl său sindromul Wolff-Parkinson-White (WPW), cel care l-a obligat pe Marius Ţucudean să pună ghetele în cui în anul 1994, la doar 27 de ani. Atacantul lui CFR Cluj a simțit primele aritmii la inimă în luna martie a acestui an, iar de atunci a suferit la Viena două ablații, intervenţii chirurgicale care ar fi trebuit să-i rezolve problemele. Cum asta nu s-a întâmplat, fotbalistul a luat decizia de a spune stop carierei. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE