2020-04-10 07:10

Tudor, fratele lui Constantin Iacov, nu se lasă. A CONTESTAT legitimitatea AG a FRF

 |  14:11
Tudor, fratele lui Constantin Iacov, nu se lasă. A CONTESTAT legitimitatea AG a FRF

Preşedintele clubului de liga a patra Progresul Bucureşti, Tudor Iacov, nimeni altul decât fratele lui Constatin Iacov, fost președinte al grupării din Parcul cu Platani, și adversar al lui Mircea sandu la alegerile FRF din 2010, a depus, miercuri, un memoriu prin care contestă legitimitatea Adunării Generale a Federaţiei Române de Fotbal (FRF) conduse acum de Răzvan Burleanu. Ulterior, el a părăsit sala în care se ținea AG.

"De cinci ani de când sunteţi preşedinte trebuia să modificaţi toate actele. Vă transmit că pe rolul instanţelor de judecată am depus cererea de dizolvare a Federaţiei Române de Fotbal. Noi avem o mare problemă în acest fotbal pe care spuneţi că îl apăraţi”, a declarat Tudor Iacov.

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu a reacţionat imediat la afirmaţiile lui Iacov:  "Vă mulţumim, am luat act de memoriul dumneavoastră. E normal să mai avem şi astfel de reacţii”.

Adunarea Generală a FRF a început cu un moment de reculegere în memoria lui Ilie Balaci, Valeriu Ioniţă, George Stanca sau Cristian Topescu. Apoi s-a efectuat prezenţa în sistem electronic, ecusoanele membrilor afiliaţi fiind scanate. În urma acestui proces s-a stabilit că sunt prezenţi 221 de membri afiliaţi din totalul de 261.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE