2020-07-03 13:50

TURUL FRANŢEI. Lance Armstrong a lăsat să se înţeleagă că dominaţia Froome-Sky ar avea legătură cu dopajul

 |  18:47
TURUL FRANŢEI. Lance Armstrong a lăsat să se înţeleagă că dominaţia Froome-Sky ar avea legătură cu dopajul

Florentin Dincă

Fostul rutier american Lance Armstrong, suspendat pe viaţă pentru dopaj, şi deposedat de cele 7 Tururi consecutive câştigate în carieră, a contestat într-o postare pe Twitter dominaţia echipei Sky din actuala ediţie a Marii Bucle, acolo unde britanicul Chris Froome şi australianul Richie Porte sunt caracterizaţi ca fiind “atât de puternici pentru a fi și curaţi”, aluzie clară legată de un eventual dopaj al celor doi ciclişti.

“Evident Froome/Porte/Sky au fost foarte puternici. Destul de puternici pentru a fi curați? Nu mă întrebați. Nu am nicio idee”, a fost reacţia de pe Twitter a lui Armstrong. Americanul a răspuns apoi unui comentariu acid al unui ineternaut: “Nu am acuzat. De fapt, exact invers. Nu mă interesează (nu am credibilitatea) pentru a contesta”.

Foome, lider în clasamentul la general, a surprins pe toată lumea în prima etapă de munte a Turului Franţei 2015, când pe ultimii şase kilometri s-a desprins de o manieră categorică de restul plutonului, rămas fără replică, potrivit Agerpres. Pe locul secund a venit Richie Porte, tot de la Sky.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE