2019-08-23 08:30

Uite suspendarea, nu e suspendarea. Se întâmplă în România!

 |  14:21
Uite suspendarea, nu e suspendarea. Se întâmplă în România!

Dinamo-Oţelul, finalul meciului, eliminat Andrei Cristea,după o presupusă lovitură cu cotul asupra internaţionalului de tineret CornelRâpă. După aproape două săptămâni vârful dinamovist a fost judecat de Comisiade Disciplină. Deşi regulamentul nu permitea acest lucru, membrii LPF au decissă-i anuleze cartonaşul roşu lui Cristea, iar el avea drept de joc pentru derby-ulde duminică cu Steaua. Preşedintele LPF Dumitru Dragomir spunea miercuri searăcă totul este regulamentar deoarece proba video nu îl incrimina cu nimic pe jucătorullui Dinamo. Şeful CCA Vasile Avram era însă consternat că nu poate face nimic,deoarece el susţinea cu regulamentul în mână că decizia din meci a arbitruluiCristian Balaj nu poate fi schimbată ulterior, decât în cazul în care, la probavideo, se observa faptul că centralul a acordat un avertisment altui jucătordecât celui incriminat.

Lumea fotbalului şi mai ales oficialii Stelei au începutsă lanseze acuzaţii dure la adresa conducătorilor din Ştefan cel Mare pe careîi suspectau că au făcut presiuni mari asupra membrilor Comisiei de Disciplinăpentru a-l ierta pe Cristea.

Numai că suntem în România şi deja a devenit o obişnuinţăca o decizie luată ieri să fie schimbată peste noapte. Membrii Comisiei deDisciplină s-au reunit iar şi, speriaţi de turnura pe care au luat-oevenimentele, au revenit asupra cazului deoarece nu au găsit în regulament nicio portiţă să-l scape pe atacantul dinamovist. Şi astfel, l-au suspendat pejucător, iar acesta nu va mai evolua în marele derby al fotbalului românesc,Dinamo-Steaua.

“În baza art. 99, coroborat cu art. 110, alin.1 si 123, alin. 2 şi 4 din Regulamentul Disciplinar, Comisia de Disciplinăconstată că, din probele administrate în cauză, nu rezultă vinovăţiajucătorului Cristea Andrei în incidentul pentru care a fost eliminat. Înconsecinţă, jucătorul va executa o singură etapă de suspendare, conformart.18.4 din RD”, se arată într-un comunicat postat, joi, pe site-ul LigiiProfesioniste de Fotbal.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638945-10-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE