2020-02-19 13:20

Ultima BOMBĂ a lui Becali. Sătul de războiul cu Armata, latifundiarul își CUMPĂRĂ echipă din Anglia

 |  12:43
Ultima BOMBĂ a lui Becali. Sătul de războiul cu Armata, latifundiarul își CUMPĂRĂ echipă din Anglia

Asta e ultima șușă aruncată de Gigi Becali. Sătul până peste cap de războiul dus cu CSA Steaua, care l-a lăsat fără nume și siglă la echipă, Becali a dezvăluit că se gândește să preia o grupare din Anglia.

"Eu nu vreau idolatrie din fotbal, vreau afacere. Vă dezvălui ceva în premieră. Vorbeam azi cu MM Stoica și l-am întrebat «Bă, te-ai muta în Anglia cu fotbalul?» Și mi-a zis că ar face asta. Și i-am spus «Bă, Mihai, dacă aici sunt mizerie, putregai, oameni de nimic și javre care vor să distrugă țara, hai să ne mutăm!». M-am gândit să mergem în Anglia, luăm o echipă din Liga a 2-a cu 25 de milioane de euro, aducem toți jucătorii și aia e. Luăm în fiecare 150 de milioane de euro pe sezon din drepturile TV. Plătesc salarii de 10 milioane de euro și am profit de 100 de milioane de euro pe an. Am puterea și mintea să fac asta. Dacă pleacă Becali, mai vedeți fotbal? Vai de capul vostru. La revedere! Plec din moment ce șoriceii pot șicana elefanți, puii șicanează vulturii, iar tractorul e mai bine văzut ca Mercedesul. Ce să facă? Sunt gonit”, a dezvăluit Gigi Becali la ProX.

Tot cu Dică

Totodată, Becali a dezvăluit că Nicolae Dică va continua pe banca tehnică a echipei, însă clauzele pentru care va fi dat afară sunt mai dure. Parcă ar fi fost până acum altfel. "Eu doar consiliez, nu mai sunt oficial la echipă. Dică a vorbit cu Vasi și s-au înțeles. Dică va rămâne la echipă, dar nu mai sunt aceleași condiții. Am pus clauze mai dure. Dacă nu va avea performanțe, poate fi schimbat chiar și în timpul anului. În precentul contract scria că dacă-l dădeam afară în timp sezonului, trebuia să-i plătim salariul până la final. Acum nu mai e așa. Dacă nu ne duce în Europa League, poate fi dat afară. Dacă nu e primul loc la finalul turului, se paote desface contractul. Acum e mai dur contractul cu Dică", a mai spus Becali.

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-24Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
24 Mai 2018

ia vezi unde e Abramowich nici macar viza de Anglia nu mai are//Englezii s-au saturat de mafioti si oligarhi din Rusia si alte locuri //Nu se mai poarta oligarhul in Europa...iar clubul Steaua a devenit o ruina din cauza mafiotilor-Toti cu care Becali s-a incurcat au ajuns la puscarie...baiat bun de tot Becali asta
ANONIM
24 Mai 2018

Ihi! Si strangator nevoie mare, doar ca nu are noroc - saracel de el la ce aduna, mereu ii fura de sub nasuc cascavalul unul mai inaltut si el incepe iar sa adune ca uita iute, evident ajutat!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE