2020-08-04 19:54

UPDATE. Haosul continuă la Dinamo. FANII au dat buzna la Săftica. Neagoe vrea să renunţe. Revine Rednic?

 |  15:11
UPDATE. Haosul continuă la Dinamo. FANII au dat buzna la Săftica. Neagoe vrea să renunţe. Revine Rednic?

Fanii lui Dinamo continuă sa ia atitudine după ce Mircea Rednic a fost dat afară de la echipă. Ei au protestat vehement marţi seară şi au făcut show-ul pirotehnic la RIN, hotelul deţinut de patronul echipei, Ionuţ Negoiţă.

UPDATE 16.03. "Am vorbit cu o parte dintre suporteri. Ei au cerut ca Eugen Neagoe să nu fie instalat pe banca tehnică şi să revină la echipă nea Mircea Rednic. În momentul de faţă, Neagoe este antrenorul echipei.  O decizie .... va fi o decizie foarte greu de luat. Din păcate s-a ajuns la un moment critic", a declarat Bogdan Bălănescu. 

UPDATE. Haosul continuă la Dinamo. FANII au dat buzna la Săftica. Neagoe vrea să renunţe. Revine Rednic?
zoom

UPDATE 15.32. Fanii lui Dinamo care au intrat la discuţii cer pe un ton vehement plecarea directorului general Bogdan Bălănescu și revenirea la echipă a antrenorului Mircea Rednic, anunţă digisport.ro.

Ultraşii au luat cu asalt miercuri după-amiază baza de pregătire de la Săftica, unde la ora 15.00 trebuia să înceapă prezentarea oficială a noului antrenor, Eugen Neagoe. La baza de pregătire de la Săftica şi-au făcut apariţia două maşini de Poliţie şi o dubă a Jandarmeriei, pentru a preveni eventualele incidente violente. 

Aproximativ 30 de suporteri din Peluza Cătălin Hâldan au intrat în cantonamentul echipei de la Săftica şi au cerut să discute cu oamenii din conducere, cărora le cer explicaţii despre demiterea intempestivă a lui Rednic. Din partea conducerii, în locaţie se află directorul general Bogdan Bălănescu şi directorul sportiv Ionel Dănciulescu. Totodată, fanii sunt împotriva numirii lui Neagoe pe banca tehnică, acesta fiind foarte apropiat de fraţii Ioan şi Victor Becali, duşmani declaraţi ai galeriei roş-albe.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-05

In legatura cu acest articol...

Nebunie la DINAMO. Rednic a fost DAT AFARĂ după o ceartă monstru cu Negoiță

E OFICIAL: Eugen Neagoe e noul ANTRENOR al FC Dinamo
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE