2019-07-22 14:50

UPDATE. Lovitura finală primită de Gigi Becali!

 |  16:13
UPDATE. Lovitura finală primită de Gigi Becali!

Florentin Dincă

Clubul Sportiv al Armatei a emis astăzi un comunicat în care anunță că a înștiințat Federația Română de Fotbal, Liga Profesionistă și Oficiului Naţional al Registrului Comerţului pentru punerea în aplicare a hotărârii judecătorești prin care Gigi Becali nu mai are dreptul de a utiliza numele Steaua.

UPATE 18.11 Digi Sport a solicitat și a primit un răspuns oficial din partea Departamentului Juridic al FRF cu privirea la adresa trimisă de CSA. În ciuda faptului că oficialii Clubului Sportiv al Armatei Federația îşi doreau altceva, FRF susține că nu poate obliga Steaua lui Gigi Becali să-și schimbe numele și consideră că schimbarea denumiri clubului nu poate avea niciun efect cu privire la dreptul de participare a echipei în Liga 1.

“Federația Română de Fotbal nu are niciun temei legal sau regulamentar pentru a obliga SC Fotbal Club Steaua București SA să-și modifice denumirea. FRF nu a fost parte în dosarul nr. 31705/3/2015, iar instanța nu a trasat nicio obligație în sarcina FRF, astfel cum se poate verifica lecturând certificatul de grefă emis de Curtea de Apel București.Schimbarea denumirii clubului, efectuată în vederea executării Deciziei Civile nr. 989A/21.12.2016, nu poate avea niciun efect cu privire la dreptul de participare al clubului în campionatul Liga I”, se arată în comunicatul FRF.

CSA anunță astăzi că a transmis de ieri aceste adrese, cărora le-a atașat și hotărârea Curții de Apel București. Aceeaşi înștiințare i-a fost trimisă și lui Valeriu Argăseală, președintele echipei deținute de Gigi Becali. 

“Clubul Sportiv al Armatei „Steaua Bucureşti” (CSA) a transmis ieri, 18.01.2017, în mod oficial, prin comandantul clubului, Certificatul de Grefă în Dosarul 31705/3/2015 al Curţii de Apel Bucureşti-Secţia a IV-a Civilă, Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Oficiului Naţional al Registrului Comerţului (ONRC) şi societăţii comerciale cu care se află în litigiu, solicitând acestora luarea măsurilor legale care se impun în raport de caracterul definitiv al Deciziei civile nr. 989/A/21.12.2016. Forma finală a acestor adrese a fost stabilită în urma unui proces de analiză și expertizare desfășurat de către un grup de experţi din eşaloanele superioare ale Ministerului Apărării Naţionale. Din adrese iniţiale întocmite la nivelul structurii juridice a clubului, în data de 17.01.2017, a fost eliminat limbajul agresiv, licenţios care nu are nici o legătură cu decenţa, sobrietatea şi cultura organizaţională a Ministerului Apărării Naţionale. Pe de altă parte, notificările, cu conținut ultimativ, executoriu, au fost refăcute ca adrese de înaintare a certificatului de grefă și pentru că până la primirea motivării hotărârii judecătorești procedura executării silite nu poate fi demarată. Conducerea CSA „Steaua București” va solicita compartimentului juridic din subordine să formuleze o cerere de urgentare a motivării hotărârii judecătorești”, se arată în comunicatul emis de CSA Steaua.

MAI JOS AVEŢI ADRESA OFICIALĂ TRIMISĂ DE CSA STEAUA CĂTRE FRF ŞI LPF


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-19

Documente:Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE