2020-07-09 15:12

ULTIMĂ ORĂ. Nici măcar noul stadion STEAUA nu va fi gata pentru EURO 2020

 |  16:09
ULTIMĂ ORĂ. Nici măcar noul stadion STEAUA nu va fi gata pentru EURO 2020

Mai este doar un an şi ceva până la Campionatul European 2020 , iar cele trei, măcar, stadioane propuse de România pentru reabilitare sunt departe, sau mai bine zis imposibil, de a fi finalizate până la startul competiţiei. Nici măcar stadionul Steaua, cel mai avansat în această privinţă. Anunţul a fost făcut chiar de către constructorii care lucrează la viitoarea arenă din Ghencea.

Aşa cum anunţa şi Gică Popescu, nici una dintre arene nu va fi terminată 100% în 2020. Cel puţin, pe Steaua echipele se vor putea antrena, însă stadionul nu va fi deloc pus la punct la acea vreme. Le celelalte, Rapid şi Arcul de Triumf, nici nu poate fi vorba, lucrările fiind deja întârziate rau, în timp ce la Dinamo este imposibil.

”20 mai 2020 e termenul nostru pentru a folosi stadionul ca teren de antrenament. Finalizat nu o să fie stadionul pe 20 mai. Se va putea folosi pentru antrenament. Vor fi mai multe zone care nu vor fi gata la momnetul respctiv, dar terenul se va putea folosi pentru antrenament.În momentul ăsta se lucrează la fundaţii. Zona de gradene şi de tribune.Sunt fundaţii izolate. Sub tribuna VIP va fi şi parcarea subterană. Înspre stradă este tribuna a doua”, a spus unul dintre constructori, citat de telekomsport.ro.

Noul stadion Steaua va avea o capacitate de 31.254 de locuri, valoarea lucrărilor fiind de aproximativ 64,5 milioane de euro (cu TVA, taxe şi cote incluse). Suprafaţa construită va fi de 82.000 mp, arena urmând să aibă spaţii de antrenament la nivelul parterului pentru tir sportiv, box, lupte, tenis de masă, bowling, precum şi peste 1.400 de mp de spaţii administrative.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-14



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE