2020-03-28 16:22

Ultimul an pentru Liga Campionilor!

 |  20:22
Ultimul an pentru Liga Campionilor!

În plină criză financiară, candidatele la titlu speră căprin participarea în sezonul viitor al Ligii Campionilor vor salva bugetulpentru cel puţin un an. România are toate şansele ca sezonul acesta să fieultimul în care mai trimite campioana direct în grupele Ligii Campionilor.

CFR Cluj şi viitoarea campioană par să fie ultimeleformaţii din Liga I ce vor asculta live imnul Ligii Campionilor. Rezultatele dezatruoase din cupele europene obţinutede formaţiile româneşti în ultimii trei ani au afectat drastic coeficientulUEFA al Ligii I, care încă mai trăieşte din performanţele obţinute de Steaua şide Rapid în 2005-2006.

Pentru ca România să mai aibă o echipă calificatădirect în grupele cele mai galonate competiţii intercluburi şi din 2012, atuncicele 6 echipe care joacă în acest sezon ar trebui să obţină rezultate mai bunedecât cele din Grecia, Danemarca sau Scoţia. În acest moment, Liga I ocupălocul 13 în clasamentul coeficienţilor şi trebuie să urce cel puţin un locpentru ca echipa campioană să fie calificată direct în grupele LC din2012-2013. Cum potenţa financiară a patronilor din Liga I a căzut odată cupiaţa imobiliară, cei 10 milioane de euro asiguraţi din prezenţa în LigaCampionilor, reprezintă o adevărată mană cerească pentru toate cluburile dinLiga lui Mitică.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-07-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE