2019-08-18 14:17

Un antrenor celebru, umilit de MUTU. Au fost la un pas de BĂTAIE

 |  09:02
Un antrenor celebru, umilit de MUTU. Au fost la un pas de BĂTAIE

"Mă invidiezi. Eu sunt o vedetă în Italia, tu eşti nimeni acum. Eşti un bătrân cu părul alb", i-ar fi spus Adrian Mutu antrenorului italian Fabrizio Ravanelli, în 2013, la Ajaccio. Incidentul a fost dezvăluit de fotbalistul Ronald Zubar. Mai mult, Mutu i-a suflat fum de tigara in fata lui Ravanelli si a sarit sa-l bata, fiind nevoie de interventia lui Zubar pentru ca situatia sa nu degenereze intr-o bataie de pomina.

Dezvaluiri incredibile din cariera fostului international roman ies la iveala. Fotbalistul Ronald Zubar a povestit pentru SFR Sport ca Adrian Mutu a avut o disputa violenta cu antrenorul italian Fabrizio Ravanelli, in perioada cand toti trei erau colegi la gruparea Ajaccio.

Zubar spune ca Adrian Mutu l-a lăudat pe Fabrizio Ravanelli când a auzit că acesta va veni la Ajaccio. "O să vedeţi metode italiene. Vă va fi greu", a spus atunci Adrian Mutu.

După ce antrenorul italian a început să nu îl mai folosească titular pe Adrian Mutu, acesta ar fi încercat să îi facă pe colegii săi să fie împotriva tehnicianului. La un moment dat, Adrian Mutu i-a spus lui Ronald Zubar să vină la el acasă pentru a discuta.

Potrivit lui Ronald Zubar, cu puţin înaintea sosirii sale la locuinţa românului, soţia lui Mutu a sunat-o pe soţia lui Zubar ca să îi spună că atacantul a băut cam mult. După ce a sosit la locuinţa lui Mutu, acesta i-a spus că Ravanelli nu îl respectă deloc, iar apoi a decis să îl sune pe tehnician. Mutu l-a chemat şi pe antrenor acasă la el, iar Ravanelli a venit, scrie romaniatv.net.

Adrian Mutu i-ar fi spus apoi antrenorului: "Mă invidiezi. Eu sunt o vedetă în Italia, tu eşti nimeni acum. Eşti un bătrân cu părul alb".

Ravanelli s-a enervat şi i-a spus lui Mutu: "Îţi voi rupe capul".

La un moment dat, Mutu chiar i-a suflat fum de ţigară în faţă lui Ravanelli. Situaţia a degenerat şi a fost nevoie ca Mutu şi Ravanelli să fie despărţiţi de Zubar.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE