2019-10-14 09:25

Un CELEBRU fotbalist a spus ADIO carierei. A fost ultimul BALON DE AUR, înainte ca trofeul să rămână o afacere între Messi și Ronaldo

 |  10:33
Un CELEBRU fotbalist a spus ADIO carierei. A fost ultimul BALON DE AUR, înainte ca trofeul să rămână o afacere între Messi și Ronaldo

Câștigătorul Balonului de Aur în 2007 şi-a anunţat retragerea din activitate la vârsta de 35 ani. A fost ultimul jucător care a avut această onoare, înainte ca trofeul să rămână o afere între Cristiano Ronaldo și Lionel Messi.

"Nu voi mai fi un jucător profesionist, chiar dacă vreau să rămân în mijlocul fotbalului şi să ocup un nou rol. Mi-aş dori să îndeplinesc un rol, să spunem cel de manager al clubului sau director sportiv, cineva care să se ocupe de legătura între teren şi club", a declarat Kaka pentru postul TV Globo, jucător care a bifat în carieră doi colossi, AC Milan și Real Madrid.

Pe contul său Twitter, Kaka, un catolic fervent, a scris: "Tată, a fost mai mult decât îmi puteam imagina. Mulţumesc! Sunt pregătit acum pentru următoarea mea călătorie. În numele lui Iisus. Amin". Kaka şi-a încheiat cariera în campionatul nord-american, la echipa Orlando City FC, din Major League Soccer (MLS). El "a primit recent o propunere" în acest sens de la clubul italian AC Milan, și cel mai probabil îi va da curs.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE