2020-01-29 13:42

Un DINAMOVIST a fost chemat de URGENȚĂ la naționala de tineret în locul lui Nedelcearu

 |  11:14
Un DINAMOVIST a fost chemat de URGENȚĂ la naționala de tineret în locul lui Nedelcearu

Ionuț Nedelcearu a suferit o fractură de piramidă nazală în meciul echipelor mari, Malta - România, și a devenit incert înaintea startului Campionatului European de tineret. Selecționerul de la tineret Mirel Rădoi nu a riscat și l-a chemat din vacanță pe stoperul dinamovist Ricardo Grigore. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu jucătorul din Ștefan cel Mare în cazul în care medicii își vor da ok-ul în privința folosirii lui Nedelcearu cu o mască special confecționată care să-i protejeze nasul fracturat.

"Sunt pregătit pentru că în vacanţă am stat în joc de glezne şi din fericire pentru mine şi din păcate pentru Nede, încă nu ştiu 100% dacă va putea sau nu, dar mă bucur că domnul Rădoi s-a gândit la mine şi sunt prima opţiune. Un vis împlinit pentru că asta mi-am dorit de la începutul sezonului. Îmi doresc foarte mult să fiu acolo şi sper din tot sufletul meu să fiu. Sunt pregătit, ştiu şi adversarii, dar cel mai important cred că va fi primul meci. Dacă din primul meci vom scoate cele 3 puncte, cred că vom avea şanse să ne calificăm mai departe", a declarat Ricardo Grigore.

"Din fericire pentru mine, sunt bine, nu e nimic grav. Am fost la spital, m-a văzut un ORL-ist și mi-a spus că e doar o fractură stabilă a oaselor nazale, dar nu mă impiedică să pot evolua. Trebuie doar să stau 10 zile cu mască. Pe teren, mai mult mi-au dat lacrimile pentru că mă gândeam că pierd Euro. Cu Malta, deja aveam 2-0, nu i-am simţit să ne pună probleme şi de aceea mă gândeam la Euro", a fost reacția de marți dimineață a lui Nedelcearu la DigiSport.

Naționala de tienret a României va debuta în Grupa C a turneului final CE pe 18 iunie, împotriva Croaţiei (Serravale/San Marino, 19:30, ora României). Pe 21 iunie vom înfrunta Anglia (Cesena, 19:30), iar pe 24 iunie va avea loc ultimul lor meci din grupă, contra Franţei (Cesena, 22:00).

Campionatul European de tineret se va disputa în perioada 16-30 iunie 2019 în 5 oraşe din Italia şi San Marino: Bologna, Reggio nell'Emilia, Cesena, Trieste, Udine, Serravalle. Din cele 3 grupe ale CE se vor califica în semifinale câştigătoarele şi cea mai bună ocupantă a locurilor secunde.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE