2020-08-09 20:35

Un nou ORDIN de la Becali. Cine iese şi cine întră TITULAR în meciul cu Craiova

 |  12:24
Un nou ORDIN de la Becali. Cine iese şi cine întră TITULAR în meciul cu Craiova

Eşecul ruşinos cu Concordia Chiajna l-a scos din minţi pe Gigi Becali. La doar 12 ore de la finalul meciului, latifundiarul din Pipera a decis deja ce jucător va ieşi din formula de start şi cine îl va înlocui pe acesta din primul minut în meciul cu CSU Craiova de etapa viitoare.

Suprinzător, sau poate nu, ex-căpitanul echipei, Florin Tănase, este cel pe care Becali îl sare din schemă, atacantul având o evoluţia jenantă în partida cu Chiajna. Însă, curios, nici un jucător al lui Dică nu a fost mai breaz în respectiv a întâlnire, însă doar Tănase a fost luat în cătare.

"O să intre Coman acum. Pe rând. Care cum intră, rămâne acolo. Să intre Florinel Coman acum, să demonstreze că merită şi rămâne el. Dacă nu, intră iar Tănase. N-a jucat Man (n.r. - cu Concordia), n-a jucat Tănase, n-a jucat Junior. Dacă Benzar a mai jucat, a mai centrat, Junior şi Tănase, şterşi, şi Man. Man, aşa şi aşa. Dacă joacă aşa, la revedere cu milioanele. Florinel Coman nu a jucat pentru că am avut mai mare încredere în Tănase. Şi am greşit, ca dovadă. Florinel Coman era în formă, mă doare inima, dar trebuie cineva să stea şi rezervă, nu putem să jucăm cu un om în plus. Lui Florinel Coman nu ai ce să-i spui, a dat şi goluri. Ca dovadă că ne-am înşelat, am făcut alegerea greşită, Florinel Coman va juca el titular şi cu asta, basta!", a declarat Becali la Pro X.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE