2019-10-18 21:42

Un nume important din HANDBAL ajunge în staff-ul tehnic al CSM București

 |  17:58
Un nume important din HANDBAL ajunge în staff-ul tehnic al CSM București

Echipa masculină de handbal CSM Bucureşti şi-a întărit staff-ul tehnic de miercuri cu portughezul Paulo Jorge Pereira, a anunţat clubul pe site-ul său oficial.

''Sunt bucuros pentru încrederea pe care conducerea clubului CSM Bucureşti o are în calităţile mele. Sunt de asemenea bucuros pentru faptul că am ocazia să fac parte din staff-ul tehnic al unei echipe atât de importante din handbalul românesc. Vom da totul pentru a obţine cele mai bune performanţe cu CSM Bucureşti'', a declarat Paulo Pereira.Paulo Pereira se va afla pe banca tehnică a echipei bucureştene în acest final de sezon, în care aceasta ''visează încă la titlul de campioană''.Selecţioner al Portugaliei, echipă pe care a reuşit să o califice la barajul pentru Campionatul Mondial de anul viitor, Paulo Pereira va debuta joi 12 aprilie, la Călăraşi, acolo unde CSM Bucureşti susţine o partidă importantă în economia finalului de sezon în Liga Zimbrilor.''Ne dorim să avem şi cu băieţii un final de sezon cât mai bun, iar aducerea lui Paulo Pereira în staff-ul tehnic al echipei noastre este un argument în acest sens. Îl cunoaştem pe Paulo şi avem mare încredere în el'', a spus Bogdan Vasiliu, şeful secţiei de handbal din cadrul CSM Bucureşti.În vârstă de 53 de ani, Paulo Pereira a pregătit de-a lungul carierei sale, printre altele, echipa FC Porto (masculin) şi naţionalele Angolei şi Tunisiei (feminin).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-11Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Fesul portughez de pe capul handbalului românesc Înfrângerea rușinoasă de săptămâna trecută a naționalei masculine de handbal, în fața Portugaliei, la un scor greu de anticipat (21-13), a scos în evidență un aranjament mizerabil regizat de către CSM București - director Gabriela Szabo, și președintele Federației Române de Handbal (FRH), Alexandru Dedu
29 Oct 2018

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE