2019-07-19 05:25

Un olandez cu nume cât se poate de ROMÂNESC e protagonistul celui mai scump TRANSFER al unui FUNDAŞ

 |  13:18
Un olandez cu nume cât se poate de ROMÂNESC e protagonistul celui mai scump TRANSFER al unui FUNDAŞ

Patronii lui Liverpool nu vor mai mult decât maximum un loc patru în Premier League, atât timp cât au ales să cheltuie o avere pe transferul unui fundaş central, punctul nevralgic al echipei conduse de Jurgen Klopp, din care mai fac parte Matip, Lovren şi Klavan. 85 de milioane de euro pe un jucător care nu are experienţă şi care nu are anvergura unui club de talia lui Liverpool. Are 26 de ani şi 1,93 m. Şi e internaţional olandez.

Un olandez cu nume cât se poate de ROMÂNESC e protagonistul celui mai scump TRANSFER al unui FUNDAŞ
zoom
Virgil Van Dijk a ajuns la un acord cu Liverpool şi a devenit cel mai scump fundaş din istorie, după ce "cormoranii" au achitat lui Southampton 85 de milioane de euro.Se vehiculează că acesta a fost deturnat din drumul spre Manchester City.

Transferul a fost anunţat pe site-ul oficial al “cormoranilor”: "Fotbal Club Liverpool confirmă că au ajuns la un acord cu Southampton pentru transferul lui Van Dijk. El va semna pe 1 ianuarie, atunci când se va deschide perioada de transferuri în Anglia."

La rândul său, fotbalistul batav a postat pe Twiter o poză cu tricolul lui Liverpool: "Sunt încântat şi onorat să devin jucătorul lui Liverpool. Astăzi este o zi mare pentru mine şi familia mea, pentru că mă alătur unuia dintre cele mai mari cluburi din lume. Voi da tot ce am mai bun pentru a încerca să ajut acest mare club să obţină ceva special în următorii ani."

Olandezul va purta tricoul cu numărul 4 şi ar putea debuta la noua sa echipă în turul 3 al Cupei Angliei, pe 5 ianuarie, împotriva marii rivale, Everton.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-03Parerea ta...

LEVST.
29 Dec 2017

"In the Heat of the Night": "Virgil Tibbs: They call me Mister Tibbs!"
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE