2019-10-15 17:29

Un ROMÂN, mai bun decât Messi şi Ronaldo

 |  19:40
Un ROMÂN, mai bun decât Messi şi Ronaldo

Florentin Dincă

Nu, nu e nici o glumă. Un fotbalist român a fost mai bun decât starurile Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo. Asta doar în luna decembrie 2016. Chiar şi aşa, este o mare onoare ca un fotbalist român să fie peste toate vedetele din prima ligă spaniolă.

Atacantul echipei Deportivo La Coruna, Florin Andone, a fost desemnat, vineri, jucătorul lunii decembrie din La Liga, devansându-i pe Lionel Messi (FC Barcelona) şi Vitolo (FC Sevilla), informează site-ul oficial al grupării galiciene.

Un ROMÂN, mai bun decât Messi şi Ronaldo
zoom
"Este o onoare să primesc acest premiu şi trebuie să le mulţumesc tuturor colegilor mei, fără ei nu aş fi putut câştiga. Am încredere în mine, sunt o persoană care munceşte mult, care îşi doreşte mai mult şi care dă totul pe teren", a declarat Andone.

Internaţionalul român în vârstă de 23 de ani a jucat în luna decembrie în trei din cele patru meciuri disputate de Deportivo La Coruna şi a reuşit să marcheze trei goluri şi să dea ofere două pase decisive.

De la transferul la Deportivo din vara trecută, atacantul în vârstă de 23 de ani are şase goluri în 17 meciuri din Primera Division. Asta după ce timp de 10 etape nu reuşise să “spargă gheaţa”.

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE