2019-10-18 00:16

Un TITULAR al lui Dică s-a OPERAT și va lipsi 6 luni

 |  15:42
Un TITULAR al lui Dică s-a OPERAT și va lipsi 6 luni

FCSB a anunţat, miercuri, că mijlocașul Ovidiu Popescu a fost operat la genunchiul stâng şi că perioada estimată de recuperare în cazul său este de şase luni. Astfel, fotbalistul ar putea reveni abia spre sfârșitul sezonuluia actual.

Intervenţia a constat în reconstrucţia ligamentului încrucişat anterior şi sutură meniscului intern la genunchiul stâng.

FCSB anunță că Ovidiu Popescu a fost operat cu succes marți după-amiază. Intervenția chirurgicală la nivelul genunchiului stâng a constat în reconstrucția ligamentului încrucișat anterior și sutura meniscului intern. Procedura a fost efectuată de Dr. Ion Bogdan Codorean și Dr. Flavian Aramitu, iar perioada estimată de recuperare postoperator este de 6 luni.Clubul nostru îi dorește însănătoșire grabnică și îl așteaptă la pregătire alături de colegii săi!”, se arată într-un comunicat remis mass-media, de către Departamentul Medical al FCSB.

În afara lui Popescu, Nicolae Dică mai are și alte probleme legate de accidentări. Lista celor cu probleme este completată de Mihai Pintilii, Marko Momcilovic, Mihai Bălașa, Bogdan Planic și Alexandru Stan. Ultimii doi au șanse mari să fie refăcuți până la derby-ul cu dynamo de la sfârșitul acestei săptămâni.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE