2019-10-21 13:25

Una albă şi una neagră pentru Rednic. Un jucător a semnat, altul a refuzat propunerea dinamoviştilor

 |  13:52
Una albă şi una neagră pentru Rednic. Un jucător a semnat, altul a refuzat propunerea dinamoviştilor

Crescut de Liverpool şi trecut pe la Wigan, Jordan Mustoe, 27 de ani, a semnat pe un an şi jumătate cu Dinamo. Jucătorul este deja în Antalya cu lotul condus de Mircea Rednic. Fotbalistul britanic a trecut fără probleme vizita medicală de joi, chiar dacă în trecutul recent fundașul stânga a avut probleme grave la gleznă.

Jordan Mustoe, legitimat ultima dată la SJK Seinajoki, în Finlanda, a postat prima poză cu tricoul lui Dinamo pe un site de socializare. Lângă el, agentul care l-a reprezentat la discuțiile cu gruparea din Ştefan cel Mare, Laurette Nogo, soția fostului fotbalistul Salif Nogo.

Mustoe este primul englez din istoria formaţiei din "Ştefan cel Mare" şi ar putea rezolva una din marile probleme ale “câinilor” din acest sezon, partea stângă a apărării, acolo unde Popovici şi Olteanu, ambii daţi afară, nu au dat deloc satisfacţie.

În schimb, portarul irlandez Sean McDermott, care a făcut vizita medicală la INMS, va mai semna cu Dinamo. Goalkeeperul nu a ajuns la un acord în privinţa unor clauze din contract cu şefii lui Dinamo şi a decis să nu-şi pună iscălitura pe înţelegerea cu gruparea alb-roşie.

În atare condiţii, Mircea Rednic este obligat să-şi caute de urgenţă portar. Mihai Eşanu şi Ştefan Fara sunt puştii pe care Rednic i-a luat în cantonamentul din Antalya pentru a apăra poarta echipei în amicale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE