2020-05-25 15:25

Una dintre afacerile lui Răzvan Raț a luat FOC. La propriu

 |  17:03
Una dintre afacerile lui Răzvan Raț a luat FOC. La propriu

Răzvan Raț s-a retras din fotbal, însă banii câștigați în carieră îi investește în fel de fel de afaceri. Una dintre ele și-a deschis-o de curând în Slatina natală. Însă pare că nu este cu noroc. Un incediu a izbucnit luni la amiză la hotelul deținut de fostul internațional, potrivit gazetanoua.ro.

Mai multe echipaje de pompieri pompieri au intervenit de urgență pentru a stinge flăcările și a preveni extinderea focului la clădirea aflată la intrarea în orașul oltean. Pompierii au intervenit la hotelul Zytto, acolo unde a început să iasă fum la etajul patru al clădirii. Cum la acel nivel nu existau camere hoteliere, cei de la ISU Olt anunță că nu au fost nevoiți să evacueze persoane din hotel. Pompierii urmează acum să stabilească care a fost cauza pentru care a izbucnit incendiul.

Hotelul Zytto, deținut de Răzvan Raț, este cel mai nou și mai modern hotel din Slatina. Are trei stele, 22 de camere, conține și un bar, un restaurant, o piscină, o sală de fitness și de saună și terenuri de tenis și de fotbal. Raț mai deține câteva afaceri în orașul natal.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE