2020-02-21 18:11

Unirea se dezintegrează. Vicecampioana are mari probleme în acest debut de sezon

 |  15:38
Unirea se dezintegrează. Vicecampioana are mari probleme în acest debut de sezon

Campioana din 2009 trece prin cea mai dificilă perioadăde la promovarea în Liga I, iar singurul oficial care a rămas în club estedirectorul general Felix Grigore, mâna dreaptă a patronului Dumitru Bucşaru.

Săptămâna trecută a fost decisivă pentru formaţiaialomiţeană. Mihai Stoica a părăsit corabia din cauza problemelor financiare,în ciuda promisiunilor repetate ale patronului. Cum situaţia nu s-a schimbat,imediat după eşecul cu Universitatea Cluj şi-a anunţat demisia şi directorulsportiv Narcis Răducan. “Simţeam că nu mai pot schimba nimic în bine”, şi-amotivate acesta decizia.

Singura şansă pentru elevii lui Rony Levy de a-şi vedea oparte din salariile restante este ca Unirea să-l poată vinde pe unul dintre ei.Steaua i-a ofertat pe Bilaşco, Galamaz şi Apostol, însă Bucşaru a cerut 2,5milioane de euro pentru toţi trei, sumă considerată exagerată de şefii dinGhencea. În prezent, doar pentru portarul Arlauskis se mai duc negocieri, cuRubin Kazan şi Dinamo Moscova. Ialomiţenii cer două milioane plus TVA, însăruşii nu sunt momentan de acord să achite şi cei 24%.

Lituanianul e convins că transferul său în Rusia esingura şansă pentru coechipieri să îşi primească salariile. “Cred că voi semnacurând, dar îmi pare rău că părăsesc România. E clar însă că lucrurile nu maipot rămână ascunse. Sunt probleme foarte mari cu banii, iar Unirea are nevoieurgentă de ei. De asta a şi acceptat patronul să vândă câţiva jucători”, aexplicat Arlauskis în presa din ţara sa.

La Unirea nu e numai criză financiară, ci şi derezultate. După eşecul cu nou-promovata Universitatea Cluj, de sâmbătă, scor0-1, ialomiţenii au ajuns la al şaselea meci consecutiv din acest sezon încare nu înscriu, atingând 540 de minute fără gol marcat. Formaţia lui Levy nu amarcat decât în Supercupa cu CFR Cluj, pierdută la penalty-uri, după ce scorula fost 2-2 la finalul celor 90 de minute. Asta, deşi în compartimentul ofensivau fost efectuate două achiziţii în această vară, Junior Dale şi Adrian Neaga.

Aflat şi el pe punctul de a renunţa la cârmă, Rony Levycaută cu disperare o soluţie pentru a-i scoate pe jucători din acest impas, maiales că joi va avea loc prima manşă din play-off-ul Ligii Europa contracroaţilor de la Hajduk Split.

Rezultatele Unirii din acest sezon:

Supercupa României: CFR Cluj-Unirea 2-2 (4-2 penaltyuri)

Liga Campionilor: Unirea-Zenit 0-0

Etapa 1: Pandurii-Unirea 0-0

Liga Campionilor: Zenit-Unirea 1-0

Etapa 2: Unirea-Rapid 0-0

Etapa 3: FCM Târgu Mureş-Unirea 1-0

Etapa 4: Unirea-Universitatea Cluj 0-1


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-06-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE