2020-02-26 19:00

Unirea Urziceni a devenit oficial Steaua II!

 |  18:03
Unirea Urziceni a devenit oficial Steaua II!

GigiBecali a făcut un anunţ şoc, echipa a doua a clubului a fost desfiinţată, iartoţi fotbaliştii merg la Urziceni pentru a forma noua echipă a Unirii,dezmembrată în ultima săptămână Formaţia ialomiţeană s-a desparţit în aceastăsăptămână de aproape toţi componenţii lotului, printre puţinii rămaşi fiindportarul Daniel Tudor, fundaşul Nicu Epaminonda şi argentinianul Pablo Brandan.

Echipaar urma să fie condusă de pe banca tehnică de Gabriel Caramarin, însă acesta nudeţine licenţa PRO, astfel că trebuie găsită o nouă improvizaţie.

Becalia anunţat că nu se mai teme de precedentul Gloria Buzău, când, deşi eraacţionar, formaţis buzoiană a încurcat Steaua în lupta pentru titlu. “Amrenunţat la locul pe care îl aveam în liga secundă, am desfiinţat echipa adoua. Toţi jucătorii vor merge la Unirea Urziceni. Rămân doar Zapata şi Baciu,care se vor antrena cu Ilie Dumitrescu. O să joace Steaua I cu Steaua II. Nu osă-mi fie frică, ar fi chiar culmea să mai păţesc ca acum câţiva ani la Buzău”,a declarat Gigi Becali.

Steaua II a jucat deja în prima etapă în liga a doua,0-1 cu CS Otopeni, iar în mod normal nici o echipă nu îi va mai lua locul,deoarece campionatul a început deja. Primul meci pe care noua echipă a Uniriiîl va disputa în Liga I va fi chiar împotriva Stelei, la Urziceni.

În altă ordine de idei, Gigi Becali s-a înţeles cuDumitru Bucşaru şi pentru atacantul Raul Rusescu, acesta devenind al şapteajucător achiziţionat de Steaua de la iaomiţeni.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-03-15



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE