2020-04-08 09:58

Unirea Urziceni vrea să ajungă pentru al doilea an consecutiv în grupele Ligii Campionilor. Primul adversar: Zenit Sankt Petersburg. Start pentru Ligă

 |  15:04
Unirea Urziceni vrea să ajungă pentru al doilea an consecutiv în grupele Ligii Campionilor. Primul adversar: Zenit Sankt Petersburg. Start pentru Ligă

Unirea Urziceni joacă azi primul meci cu adevărat importantal sezonului în faţa ruşilor de la Zenit Sankt Petersburg, ialomiţenii veninddupă două rezultate nu foarte bune, înfrângerea din Supercupă cu CFR Cluj şiegalul din primul meci al campionatului cu Pandurii Tg.-Jiu.

Trupa lui Roni Levi are şansa a doua în dubla manşă cuechipa italianului Luciano Spalletti, dar foştii campioni ai României nu se daubătuţi dinainte şi anunţă că vor face tot posibilul pentru a merge înplay-off-ul competiţiei, deşi sunt conştienţi că au dat peste un adversar decalibru. Prima manşă e azi pe stadionul Steaua, în timp ce returul va avea locpeste o săptămână în Rusia. Ialomiţenii ar vrea să aibă alături cât mai mulţisuporteri în Ghencea, dar interesul pentru bilete nu a fost chiar aşa de mare.Cu toate acestea, la meci sunt aşteptate câteva mii de suporteri.

Gabi Balint e cu ruşii

Actualul antrenor al naţionalei din Republica Moldova,Gabi Balint, este de părere că ruşii au 65% şanse de calificare, în principalpentru că Unirea este o echipă care a scăzut mult o dată cu plecarea lui DanPetrescu. „Unirea nu este un club mic, dar o dată cu plecarea lui Dan Petrescuchiar în Rusia, la Kuban, echipa nu mai este la fel de puternică. Am văzutechipa de curând şi nu am fost impresionat. Roni Levi este un bun specialist,dar asta nu ajută prea mult şi nu cred că Unirea are mari şanse să treacă deZenit, gruparea care este mult mai bună. Au mulţi jucăroti buni, dar nustrălucesc la capitolul individualităţi, bazându-se mult pe dăruire maximă lafiecare joc. Primesc foarte greu gol, dar eu vorbesc de echipa de acum un ansau chiar doi, acum nu mai sunt la fel de buni. În plus, Unirea este o echipădintr-un orăşel mic, va juca în Bucureşti şi nu vor fi foarte mulţi fani, iar Zenitva fi avantajată”, a spus Balint pentru site-ul oficial al ruşilor.

Zenit e invincibilă în campionat

Trupa lui Spalletti nu aree rival în campionatul internşi vine după 14 partide în care a înregistrat 11 victorii şi 3 remize. În totalînsă, echipa din Sankt Petersburg nu a mai pierdut un meci în campionat de 21de etape. Zenit are 7 puncte avans faţă de Rubin Kazan în clasament şi defilează,părând că se îndreaptă lejer spre tilul de campioană. Singura veste relativbună pentru Unirea ar fi că portarul titular, Malafeev, este accidentat şi, celmai probabil, titular va fi goalkeeperul de rezervă, Jevnov.

Echipe probabile:

Unirea Urziceni: Arlauskis - Bordeanu (Petre Marin),Maftei, Galamaz, Brandan - Pădureţu, Paraschiv, Marinescu, Semedo - Onofraş,Bilaşco. Antrenor: Roni Levi.

Zenit Sankt Petersburg: Jevnov - Aniukov, Meira,Lambaerts, Hubocan - Denisov, Şirokov - Danny, Rosina, Faizulin - Kerjakov.Antrenor: Luciano Spalletti.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-08-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE