2019-08-20 17:26

Urmaşul lui Klitschko! Lucian Bute, desemnat pugilistul anului de către IBF.

 |  14:36
Urmaşul lui Klitschko! Lucian Bute, desemnat pugilistul anului de către IBF.

Campionul român Lucian Bute a fost desemnatpugilistul anului 2010 la congresul International Boxing Federation (IBF),versiune unde a cucerit centura cu diamante la supermijlocie în 2007.

Boxeurul învârstă de 31 de ani nu a putut fi prezent la decernarea trofeului deoarece seaflă la Montreal,acolo unde efectuează ultimele pregătiri înaintea meciului cu Jean Paul Mendyde la Bucureşti de pe 9 iulie, conform ASport.

Conform IBF,trofeul este acordat "celui mai bun pugilist care a demonstrat cea maibuna formă şi a dovedit profesionalism în ring", anunţă site-ul oficial allui Lucian, tocmai relansat.Bute s-a declarat "mândru că esteconsiderat cel mai bun pugilist de la IBF și urmaşul luiWladimir Klitschko", cel care s-a impus anul trecut în lupta pentru acestpremiu. "Dedic acest trofeu tuturor românilor. Nu o să uit niciodată deunde am plecat", a declarat Lucian pentru lucian-bute.com

Lucian adevenit campion mondial IBF la supermijlocie în 2007, atunci când l-a făcut KOpe Alejandro Berrio. De atunci, gălăţeanul şi-a apărat titlul de 7 ori.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639249-11-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE