2019-07-20 13:07

Valentin Mihăilă, la un pas de TRAGEDIE. Medicul Craiovei confirmă gravitatea faptelor

 |  12:42
Valentin Mihăilă, la un pas de TRAGEDIE. Medicul Craiovei confirmă gravitatea faptelor

Medicul Craiovei, Claudiu Stamatescu, a declarat, sâmbătă, că Valentin Mihăilă, care a fost faultat dur de Laurenţiu Rus în partida oltenilor de la Iaşi, a trecut pe lângă o tragedie. Imediat după ce a primit puternica lovitură în gât, jucătorul oltean a fost inconştient pe teren zeci de secunde, cu mandibula blocată şi cu convulsii. Stamatescu a precizat că Mihăilă nu a plecat deocamdată de la Iaşi, dar starea sa actuală este una bună.

Valentin Mihăilă, la un pas de TRAGEDIE. Medicul Craiovei confirmă gravitatea faptelor
zoom

“Era inconştient în momentul în care am ajuns lângă el. Avea convulsii, avea mandibula blocată. În situaţii de genul acesta e foarte periculos să intri în panică. Eu aveam de luptat cumva şi cu jucătorii, care erau agitaţi. El şi-a revenit înainte de a fi urcat în ambulanţă. A fost inconştient între 30 de secunde şi un minut. La spital a fost transportat în stare de conştienţă. Acum este recuperat în totalitate, a făcut toate investigaţiile necesare pentru a evita o afecţiune ascunsă. A rămas la Iaşi sub supravegherea medicului de la Poli Iaşi. Laurenţiu Rus a fost după finalul meciului tot timpul lângă Mihăilă. A fost consultat la două spitale. Am vrut să facem toate investigaţiile necesare pentru a fi siguri că băiatul este ok. El era foarte bine din momentul în care ajunsese la spital, cu o jenă la nivelul mandibulei. Şi pe braţ avea o durere, a căzut cu capul pe braţul stâng. Totul este ok. Cred că în două-trei zile o să fie sută la sută apt să facă antrenamente”, a spus Stamatescu la Digi Sport.

Cadrul medical a precizat că viaţa jucătorului putea fi pusă în pericol: “Sunt destul de frecvente situaţii de genul acesta mai ales în box. Bineînţeles că viaţa lui a fost pusă în pericol. E posibil să fi intervenit ambulanţa puţin mai târziu decât ar fi fost normal, dar în momentul în care dânşii au intrat pe teren Mihăilă începuse să-şi revină. Nu a durat mult starea lui de suspensie temporară a conştienţei. Între 30 de secunde şi un minut”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE