2020-02-18 11:10

Vali Ghionea vrea să bareze drumul CÂINILOR spre optimile Ligii Campionilor

 |  18:14
Vali Ghionea vrea să bareze drumul CÂINILOR spre optimile Ligii Campionilor

Dinamo a pierdut la un gol prima manşă a play-off-ul cu Sporting, pentru optimile Ligii Campionilor la handbal masculin, însă la returul de joi din sala din Ştefan cel Mare va avea alături 2500 de suporteri care vor face o atmosferă incendiară. Totuşi, un român, Vali Ghionea pe numele său, echipier al lui Sporting Lisabona, nu se teme de presiunea imensă a fanilor alb-roşii.

"În ziua de azi, un gol normal că nu înseamnă nimic. Dar pentru o victorie trebuie să muncească împotriva lui Sporting. Şi noi ne dorim calificarea şi nu cred că o să dezarmăm. Poate că în deplasare avem mai puţină presiune. Jucăm fără presiune, de aceea ne iese jocul mai bine. În Liga Campionilor şi chiar şi în campionat anul acesta, am făcut meciuri bune în deplasare", a declarat Ghionea pentru Telekom Sport  

În sala Dinamo vor fi 2500 de câini contra unui portughez. Sporting a solicitat un singur bilet la meci pentru suporterii săi. "Suntem obişnuiţi cu astfel de atmosfere. Şi atunci când jucăm la Porto sau la Benfica sunt asemănătoare galeriile. Sunt foarte fanatici", a încheiat Ghionea. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE