2019-10-14 06:32

VESTE ȘOCANTĂ din Italia. Căpitanul Fiorentinei, DAVIDE ASTORI, a murit în somn în cantonamentul echipei. Cauza DECESULUI

 |  14:17
VESTE ȘOCANTĂ din Italia. Căpitanul Fiorentinei, DAVIDE ASTORI, a murit în somn în cantonamentul echipei. Cauza DECESULUI

Căpitanul formaţiei Fiorentina, Davide Astori, a încetat din viaţă sâmbătă noapte la Udine, unde se afla cu echipa pentru un meci cu formația locală, din Serie A. Clubul viola a păstrat discreţia în privinţa tragicului eveniment, dar presa italiană a descoperit motivul morţii: stop cardio-respirator. Toate meciurile din această etapă din Italia au fost amânate.

Astori, care avea 31 de ani, a mai jucat în cariera sa pentru Cremonese, Cagliari și Roma, fiind format la juniorii lui AC Milan. Cu câteva ore înaintea de meciul cu Udinese, jucătorul își prelungise contractul cu Fiorentina până în 2022. În această ediție din Serie A TIM, Astori a bifat 25 de partide în tricoul Fiorentinei (toate din postura de titular) și a marcat un gol, anul trecut, în victoria echipei sale cu Verona, scor 5-0.

"Fiorentina anunță dispariția căpitanului ei, Davide Astori. Având în vedere situația teribilă și delicată, dar mai ales pentru respectarea familiei lui, noi facem apel la sensibilitatea tuturor", a fost mesajul italienilor, pe social-media.

Filmul tragediei

Jucătorul nu a ieșit duminică dimineață la micul dejun, iar colegii s-au speriat imediat și au încercat să-l sune. Pentru că nu răspundea la telefon, acești au spart ușa camerei de hotel în care se afla fotbalistul și l-au găsit fără suflare, scrie presa italiană. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE