2019-11-21 08:32

Victor Becali, ELIBERAT CONDITIONAT! Este ultimul condamnat din Dosarul Transferurilor inchis

 |  18:01
Victor Becali, ELIBERAT CONDITIONAT! Este ultimul condamnat din Dosarul Transferurilor inchis

Magistratii au admis cererea lui Victor Becali de liberare conditionata, acesta fiind incarcerat in Penitenciarul Jilava.

Victor Becali a primit o condamnare de cinci ani şi opt luni de închisoare în dosarul în care era acuzat că i-a dat mită judecătoarei Geanina Terceanu ca să scape de pedeapsă în Dosarul Transferurilor.

Victor Becali se afla încarcerat la Penitenciarul Jilava, iar decizia de miercuri a magistraţilor este definitivă. 

Luna trecută, magistrații Judecătoriei Sectorului 4 au admis cererea lui Victor Becali de liberare condiționată, acesta fiind încarcerat în Penitenciarul Jilava, în dosarul Transferurilor. Decizia instanței a fost atacată de către procurori, iar miercuri magistrații Tribunalului lfov au respins definitiv contestația procurorilor.

În dosarul mitei pentru dosarul Transferurilor, în care mai mulţi oameni din fotbal, printre care şi fraţii Ioan şi Victor Becali, au fost acuzaţi că au dat bani judecătoarei Geanina Terceanu pentru soluţia de achitare dispusă în primă instanţă în cauza privind transferurile din fotbal, magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie l-au condamnat pe Ioan Becali la trei ani de închisoare, iar în cazul fratelui său, Victor Becali, au decis să fie condamnat la 5 ani şi 8 luni de închisoare. Astfel, cei doi au revenit în puşcărie, Ioan Becali fiind încarcerat în Penitenciarul Slobozia, iar Victor Becali la Penitenciarul Rahova.

În aceeaşi cauză, Cristian Borcea a fost achitat, iar în luna iulie a fost și el liberat. Judecătoarea Geanina Terceanu, actualmente Teodorovici, a fost condamnată la 7 ani de închisoare pentru luare de mită. De asemenea, de la aceasta a fost confiscată şi suma de 185.000 euro, banii reprezentând mita primită.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE