2020-04-09 04:51

Victorie dramatică pentru Simona Halep în finala de la Dubai

 |  20:00
Victorie dramatică pentru Simona Halep în finala de la Dubai

Simona Halep a reușit sâmbătă să câștige cel de-al douăzecelea trofeu din carieră, impunându-se în trei seturi finala de la Dubai disputată împotriva Elenei Rybakina, scor (3-6, 6-3, 7-6).

În urma reușitei, Halep ia 470 de puncte WTA şi 696.860 de dolari pentru această victorie. A fost finala cu numărul 37 din cariera Simonei.

Este prima finală la care Simona Halep a ajuns, după cea de la Wimbledon, când a învins-o pe Serena Williams. Halep şi Rybakina s-au mai întâlnit o singură dată, însă partida s-a încheiat devreme. Se întâmpla la Wuhan, anul trecut, când Simona abandona la scorul de 4-5, în primul set, din cauza unei accidentări.

La capătul finalei de 2 ore și 30 de minute, Halep a recunoscut că se află la capătul puterilor și a felicitat-o pe Rybakina.

„Sunt niște emoții nebune! Trebuie să o felicit pe Elena, a jucat atât de bine astăzi! E tânără, are mulți ani în față pentru a juca tenis. Bravo, felicitări pentru această săptămână! Uneori abia atingeam mingea pe serviciul ei. Nu am renunțat, am luptat din greu, pentru că îmi place să joc aici.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE