2019-10-22 09:06

VICTORIE pentru Simona Halep. Sportiva s-a calificat în turul al treilea al AusOpen

 |  11:51
VICTORIE pentru Simona Halep. Sportiva s-a calificat în turul al treilea al AusOpen

Simona Halep, locul I WTA, a învins-o, joi, cu scorul de 6-2, 6-2, pe sportiva canadiană Eugenie Bouchard, locul 112 WTA, calificându-se în turul al treilea al Australian Open.

Simona Halep nu a părut să aibă probleme de mobilitate din cauza accidentării suferite la glezna stângă. Halep a jucat atât cât a fost nevoie ca să se impună, dar a reuşit lovituri şi puncte spectaculoase. Totuşi, liderul WTA a spus după meci că simte durerea la piciorul accidentat.

Cunoscând accidentarea suferită de româncă în partida anterioară, Bouchard a făcut, aşa cum era de aşteptat, un joc stânga-dreapta, pigmentat cu mingi scurte, cu scopul de a forţa glezna suferindă a adversarei. Doar la început Halep a lăsat impresia că se mişcă mai greu, fiind probabil precaută, dar şi-a regăsit repede ritmul, a ajuns la mingile canadiencei şi i le-a trimis înapoi cu agresivitate, scrie News.ro.

În setul I, numai Halep şi-a fructificat serviciul, o dată la 2-1 şi a doua oară, la 5-2. A fost suficient pentru ca liderul WTA să câştige setul, cu 6-2, după 34 de minute de joc.

Setul al doilea a fost un pic mai echilibrat la început, când Bouchard al egalat la 1, cu un rebreak, apoi a condus pentru prima şi ultima dată în acest meci, după ce şi-a fructificat în premieră serviciul. În continuare, jucătoarea canadiană nu a mai modificat numărul de ghemuri de pe tabelă, astfel că Simona Halep a înregistrat un nou 6-2, după o oră şi cinci minute. 

Pentru jucătoarea română a fost a treia victorie în patru partide jucate cu Eugenie Bouchard.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE