2020-05-31 21:07

VIDEO. Nebunia lui Cârţu a făcut înconjurul lumii

 |  18:24
VIDEO. Nebunia lui Cârţu a făcut înconjurul lumii

CFR Cluj a ratat marţi seară orice şansă de a mai juca înprimăvara europeană, după 0-1 la Basel într-un meci în care nu a avut nici unşut pe spaţiul porţii. Enervat de jocul elevilor săi, Sorin Cârţu a comis ungest incalificabil pentru Liga Campionilor şi ar putea fi demis la finalulacestui an.

Pe finalul partidei, Sorinaccio a izbucnit în stilul caracteristic şi s-a răzbunat pe un geam deplastic de la banca de rezerve. Totul, sub privirile secunzilor săi, probabilobişnuiţi cu ieşirile tehnicianului. Pe când era la Mioveni, acesta s-a dat dedouă ori cu capul de banca de rezerve, iar mai apoi a plecat la vestiare întimpul meciului.

Presa internaţională nu a rămas impasibilă şi a criticatgestul antrenorului campioanei României. "Cârţu tratează fair-play-ul cupicioarele! Banca din Basel nu este prima victimă", a notat Blick."Comportament nedemn de Champions League", a notat şi 20 min.ch,relatări despre incident apărând şi în Telegraph, Sky, UEFA sau Sportinglife.

CFR Cluj a anunţat prin vocea preşedintelui Iuliu Mureşancă va suporta orice decizia luată de UEFA în acest sens, urmând ca şi SorinCârţu să fie penalizat. "Nu este permis un asemenea gest. Dacă UEFA vadecide să ne amendeze, CFR va plăti amenda, dar Sorin Cârţu va răspunde înconsecinţă. Nu se poate altfel", a precizat Mureşan.

Chiar dacă şi-au declarat în mai multe rânduri susţinereapentru Cârţu, oficialii ardeleni par să nu mai aibă răbdarea cu fostul jucătoral Craiovei Maxima, iar în cazul unui eşec cu Steaua, soarta acestuia va fipecetluită.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-04-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE