2020-06-05 10:25

Vînă a semnat pe 5 ani cu FCSB. Urmează Moutinho și un fost dinamovist!

 |  13:33
Vînă a semnat pe 5 ani cu FCSB. Urmează Moutinho și un fost dinamovist!

La doar o zi după ce antrenorul Bogdan Andone a cerut jucători pentru completarea lotului, Gigi Becali a transferat un mijlocș, iar cu alți doi este în negocieri avansate. Ionuţ Vână şi de la FC Viitorul şi portughezul Thierry Moutinho, fost la CFR Cluj, vor evolua la FCSB. Vînă a semnat pe 5 ani cu FCSB şi a declarat că se bucură de faptul că a ajuns la cea mai mare echipă din România.

"Vînă e sută la sută, e aici şi m-am înţeles cu el. Dar cu Moutinho, dacă zice MM că da, aia e misiuena lui MM. Eu am vrut să-l iau pe Moutinho când era la CFR şi acum că nu l-am văzut la ei, l-am întrebat pe MM unde e, mă, . Zice MM că a rămas liber. Păi pe ăla vreau eu să-l iau. Şi am negociat, a cerut prima dată nişte sume... Pe Vână trebuia să-l iau mult mai demult, dar tot mai m-au ţinut alţii, m-au sfătuit că nu, că nu, până când am zis ia, hai să iau hăţurile şi să nu mă mai iau după nimeni. El deja l-a învăţat Hagi, îl iau învăţat deja. Ştie abecedarul, ştie 4-3-3. Nedelcu ştie, îl iau pe Vână şi gata. Iau şi fundaş stânga, dar s-a sucit Gică, dar o să-şi revină el, cu De Noojer. Eu aştept, nu mai fac ca vremuri. Hai să luăm repede, să luăm la cantitate, că nu e o problemă, că vine la FCSB fără palmares. Florin Ştefan este o opţiune numai că nu mă mai grăbesc. Muncesc încet, liniştit, cu răbdare. Tănase e şi impresar, mă consult cu el în ficare zi. Singurul post care nu e dublat la noi este postul lui Florinel Coman, toţi ceilalţi sunt dublaţi. Vreau un atacant în stânga, care este . Şi dacă e , îmi ajunge. Nu am nicio ofertă (n.r. - pentru jucătorii de la FCSB), a fost nişte discuţii la început, dar  nu mă interesează oferte, pentru că eu nu fac fotbal pentru oferte. Eu le măresc salariile şi îi ţin până fac 23 de ani, îi mai ţin doi ani şi îi vând după aia cu o sută de milioane. Sau pot să-i dau gratis dacă nu muncesc. Pot să zic că dau o sută de mii ca să scap de ei", a declarat Becali, la Digi Sport.

"Mă bucur că am făcut acest pas, era următorul pas pentru mine şi mă bucur că nea Gigi are foarte mare încredere în mine. Am un sentiment de părere de rău că plec de acasă, am avut zece ani foarte frumoşi la Viitorul. Dar în acealşi timp mă  bucur foarte tare pentru acest pas, pentru mine, pentru această echipă la care am ajuns, este cea mai mare din România şi o să dau totul pentru ea. Când s-au înţeles cluburile am venit şi eu aici, am negociat şi totul a fost în regulă. Ce să-mi zică Tănase? Nu trebuia mă convingă într-un fel Tănase. Dacă a fost el intermediarul, îi mulţumesc pe această cale", a declarat Vînă, la reşedinţa lui Gigi Becali din Aleea Alexandru.

Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat că îl mai doreşte pe fostul dinamovist Diogo Salomao, care a jucat ultma dată la Al-Hazem, echipă antrenată de Daniel Isăilă.

Ionuţ Vînă, 24 de ani, este un produs al Academiei Ghoerghe Hagi. El a mai jucat în Italia, la echipa under 19 a clubului AS Roma.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE