2020-06-01 09:24

Virgiliu Postolachi a fost cedat GRATIS de PSG. Cu ce echipă a SEMNAT atacantul disputat de români şi moldoveni

 |  13:16
Virgiliu Postolachi a fost cedat GRATIS de PSG. Cu ce echipă a SEMNAT atacantul disputat de români şi moldoveni

Atacantul moldovean Virgiliu Postolachi a fost cedat de PSG. Jucătorul de 19 ani, care are şi cetăţenie franceză şi română, a semnat un contract pentru patru ani cu Lille, nimeni alta decât vicecampioana Franţei.

Postolachi este disputat de federaţiile din România şi Republica Moldova pentru a fi eligibil la echipa naţională. Cazul a ajuns pe masa FIFA, care va decide pentru ce reprezentativă poate evolua pe viitor tânărul atacant.

"Virgiliu este un jucător interesant pe care am avut şansa să-l achziţionăm. El are abilitatea unui <număr 9>, un jucător de careu cu caracteristici de golgheter, dar nu numai atât. El munceşte din greu, este capabil de a crea dezechilibre în zona de atac. El are un profil special, care în general presupune precizie şi exprienţă. Antrenorii noştri îl vor ajuta să se dezvolte, deoarece este încă tânăr şi are o marjă considerabilă de creştere, care ar trebui să-i permită paşii necesari către prima echipă", a declarat managerul genral al clubului Lille, Marc Ingla.

Interesant este că Postolachi a fost transferat gratis, dar PSG va încasa o anumită sumă dintr-o eventuală revânzare a jucătorului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE