2019-10-23 03:46

Vocea SUPORTERILOR a fost DECISIVĂ. Locație de lux pentru derby-ul CSA Steaua – Academia Rapid

 |  14:58
Vocea SUPORTERILOR a fost DECISIVĂ. Locație de lux pentru derby-ul CSA Steaua – Academia Rapid

Derby-ul Ligii a IV-a CSA Steaua - Academia Rapid va avea loc unde și-au dorit numeroșii fani ai celor două echipe. “Pohta” lor, vorba lui Gigi Becali, a fost îndeplinită, în ciuda faptului că închirierea Arenei Naționale, pentru că despre ea este vorba, va costa undeva la 25.000 de euro. Și asta doar pentru două inele din stadion.

"După discuţia cu suporterii, am luat decizia de a disputa meciul pe Arena Naţională. Contractul de închiriere ar urma să ajungă la 50-53.000 de euro, cu tot cu TVA. Noi sperăm ca suporterii noştri să fie aproape de 10.000. Academia Rapid şi-a manifestat intenţia de a veni tot cu un număr de 10.000 de suporteri. Preţurile vor fi decente şi bilete vor fi şi la liber. Ne aşteptăm la peste 20.000 de spectatori", a anunţat la DigiSport comandatul clubului militar, Cristian Petrea.

Vocea SUPORTERILOR a fost DECISIVĂ. Locație de lux pentru derby-ul CSA Steaua – Academia Rapid
zoom

S-a dublat prețul

Nu știm totuși de unde a ajuns comandatul CSA Steaua la suma de 53.000 de euro, pentru că, potrivit tarifelor disponibile pe site-ul Primăriei Bucureşti, închirierea Arenei Naţionale pentru un meci din campionat costă 13.000 de euro, sumă la care se adaugă 10.000 de euro, pentru servicii de operare şi cheltuielile legate de pază şi curăţenie.

Partida CSA Steaua - Academia Rapid va avea loc la 14 aprilie, de la ora 20.00, în etapa a 23-a a Ligii a IV-a, și va fi transmis în direct pe Telekom Sport 2 şi online pe telekomsport.ro

Steaua Bucureşti se află în acest moment pe a doua poziţie în clasament, cu 42 de puncte acumulate în 16 meciuri jucate, cu un meci mai puţin decât echipa Academia Rapid, care ocupă prima poziţie cu 44 de puncte. În partida tur, confruntarea celor două rivale s-a încheiat cu o remiză, scorul final fiind 1-1.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE