2019-12-12 17:48

VOLEI: CSM București, victorie importantă în Challenge Cup

 |  21:49
VOLEI: CSM București, victorie importantă în Challenge Cup

CSM Bucuresti a luat o optiune serioasa pentru castigarea Challenge Cup dupa ce s-a impus cu scorul de 3-1 la seturi in mansa tur a finalei cu Trabzon.

Fetele noastre au pierdut primul set, insa le-au castigat pe urmatoarele trei si pornesc acum cu prima sansa in returul din Turcia. Jucatoarele noastre au inceput bine partida disputata in sala unui mall din Bucuresti, insa nici cele de la Trabzon nu s-au lasat mai prejos.Primul set a fost unul echilibrat pana spre final, atunci cand fomatia turca a preluat conducerea si a reusit sa se impuna. Urmatoarele trei acte ale finalei au fost dominate cu autoritate de romance, care s-au impus de doua ori la 16 si o data la 15.In urma acestui rezultat, fetele de la CSM Bucuresti au o sansa imensa de a aduce primul trofeu continental din istoria voleiului romanesc.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-30Parerea ta...

Doresc sa comentezCITESTE SI...

La Chișinău - da, la București - ba În urmă cu vreo trei-patru luni, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunța cu mare tam-tam că a semnat contractul pentru Sala Polivalentă, de 138 de milioane de euro, care ar urma să fie gata prin 2022
Acum 2 ore

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE