2020-02-28 12:17

Vranjkovici: E dezastru la Dinamo, sunt numai amatori acolo

 |  17:58
Vranjkovici: E dezastru la Dinamo, sunt numai amatori acolo

Mijlocaşulbosniac Vojislav Vranjkovici, care se află la Târgu Jiu pentru a negocia untransfer la Pandurii, şi-a criticat, joi, fosta sa echipă Dinamo, spunând că laclubul bucureştean sunt numai amatori.

"Edezastru la Dinamo, sunt numai amatori acolo, nu o să-mi fie dor de Dinamo.Dacă mă lăsau să joc puteam să demonstrez că am valoare. Eram cel mai bun încantonamente, dar le era ruşine să se uite la mine că nu mă băgau la meciuri.Mircea Rednic (n.r. - fost antrenor la Dinamo), ca să arate că nu am valoare,m-a băgat după o accidentare şi apoi m-a scos din echipă şi m-a trimis laechipa a doua. Trebuia să-mi dea cinci meciuri la rând şi dacă nu făceam faţăridicam mâna şi plecam eu", a spus Vranjkovici.

Deşi a fostanunţat de cele două cluburi ca transferat la gruparea gorjeană, Vranjkovici aafirmat că încă nu a ajuns la un acord cu Pandurii. "Nu am semnat încă,dar discutăm, Sunt mai aproape să mă înţeleg cu Pandurii decât să nu măînţeleg. Nu e vorba de bani la mijloc. Ne vom înţelege şi vreau să demonstrezcă sunt Voika de la Pandurii, nu cel de la Dinamo unde nu mi s-au dat şanse.Sunt pregătit să joc, dar nu un meci întreg", a precizat bosniacul.

VojislavVranjkovici a declarat că a mai avut posibilitatea să vină la Pandurii, dar arefuzat pentru că nu dorea să lucreze cu Sorin Cârţu: "Am avutposibilitatea să vin şi anul trecut, dar nu am vrut să lucrez cu Sorin Cârţu.Nu mai voiam un antrenor în stilul lui Viorel Hizo, care ne ţinea câte 100 dezile în cantonament".

Jucătorulbosniac Vojislav Vranjkovici ar fi la a doua colaborare cu Pandurii Târgu Jiu,el revenind la echipa la care a evoluat în perioada 2005-2006, de la începutullui 2007 fiind transferat la Dinamo.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-09-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE