2020-07-02 19:08

Ziua și refuzul. Al șaptelea ANTRENOR care îi dă chix lui Becali

 |  13:47
Ziua și refuzul. Al șaptelea ANTRENOR care îi dă chix lui Becali

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat că negocierile cu antrenorul Costel Enache, cel care pregătește din acest sezon pe FC Hermannstadt, au picat după ce tehnicianul nu i-a mai răspuns la telefon. Asta, după ce, antrenorul ar fi negociat inițial, conform latifundiarului din Pipera.

"Am vorbit, el trebuia să vină, trebuia să facem o conferinţă de presă astăzi, să-i prezentăm şi pe Narcis şi pe Enache. El, Enache, nu a mai răspuns şi asta-i situaţia. Eu mă gândeam să rezolv situaţia cum este la lege şi la regulament. Am vorbit cu Enache şi mi-a zis: <Domnu' Gigi, trebuie să rezolvăm treaba asta!> L-am întrebat ce treabă. Regulamentul spune aşa: trebuie să dai jumătate din banii pe care i-ai luat. Câţi bani ai luat? Păi trebuie să dai înapoi zero barat. Pleci de la Hermannstadt, antrenezi echipa frumos, nu o să stai pe bancă, o să stea Andonache, aşa i-am spus eu. El a zis că a înţeles, dar după aia... El un om mai cu bun simţ, mai ruşinos, mai cutare, probabil din respect bunul lui simţ a primat mai mult decât cariera lui şi o iau ca o calitate, nu ca defect. Dar trebuia să prevadă lucrurile astea, nu să nu mai răspundă la telefon după ce se precipită lucrurile. Nu trebuia să spună că vine. Nu stătea pe bancă (n.r. - până la rezolvarea litigiului la comisiile FRF), dar antrena echipa. Înseamnă că nu vrea Domnul ca Enache să fie antrenor. E posibil (nr. - să antreneze Andronache cu Vitoria Guimraes). Nu e corect să vină acum un antrenor dacă, Doamne fereşte, nu ne calificăm, el să tragă ponoasele necalificării. Sunt mulţi antrenori care vor să vină", a declarat Becali, la ProX.

Costel Enache este cel de-al șaptelea antrenor care îl refuză pe Gigi Becali în ultimul timp de când Bogdan Andone și-a înaintat demisia. Aceștia sunt următorii: Nicolae Dică, Cristiano Bergodi, Walter Zenga, Devis Mangia, Mihai Teja, Antonio Conceicao și Cătălin Anghel.

Directorul executiv al FC Haermannstadt, Iuliu Mureşan, a reafirmat, luni, faptul că antrenorul Costel Enache rămâne la formaţia sibiană şi nu nu se pune problema ca acesta să ajungă la FCSB.

"Nu căutăm antrenor, avem antrenor, chiar am vorbit cu Costel, e în drum spre Sibiu. A fost până acasă, având o pauză mai lungă între meciuri, că am jucat vineri şi jucăm lunea viitoare, au fost liberi şi jucătorii. GPS e la noi, l-a fixat pe Sibiu. Exclus din punctul meu de vedere (n.r. - să meargă la FCSB), sută la sută. A ajuns şi el la concluzia că e mai e mai bine să rămână la noi. Rămânem cu Costel Enache, ne-am adaptat unii cu alţii, el cu jucătorii, cu noi, cu toată lumea, suntem armonizaţi destul de bine. Aţi văzut şi jocul de aseară (n.r. - al FCSB), nu vreau eu să comentez prea mult cum joacă alţii, jocul de aseară nu ştiu dacă dă prea multe speranţe, ultimele patru partide ale lor şi dacă un antrenor ar merge azi, ce să schimbe până joi, când au meci important? Să-ţi legi numele de ratarea obiectivului principal care a mai rămas la FCSB nu e o chestie bună în CV-ul unui antrenor. Plus alte aspecte care sunt. Ieri, am vorbit cu Costel, era foarte vesel şi optimist şi el mi-a spus că e liniştit şi vine la Sibiu unde îşi continuă munca, pentru că aşa e bine, aşa e normal. Azi dimineaţă, a vorbit cu unul dintre acţionarii echipei şi acţionarul cu care a vorbit mi-a spus că era foarte bine şi nu avea alte gânduri, decât să vină la Sibiu", a declarat Mureşan, la Digi Sport.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE