2019-12-12 18:38

Alegere CIUDATĂ a francezilor. Unde se va juca România semifinala din FED CUP

 |  15:37
Alegere CIUDATĂ a francezilor. Unde se va juca România semifinala din FED CUP

Semifinala DIN Fed Cup Franţa - România se va juca … pe zgură. Federaţia franceză de tenis a făcut anunţul luni, prin intermediul reţelelor de socializare. Alegerea este cât se poate de ciudată, având în vedere că Simona Halep este considerate cea mai bună jucătoare din lume pe zgură.

Trei dintre cele mai importante trofee câștigate de românca au venit pe această suprafață, la Roland Garros în 2018 și la Madrid în 2016 și în 2017.

Partida va avea loc în weekendul 20-21 aprilie, la Rouen, capitala regiunii Normandia, pe teren acoperit. Sala unde va avea loc întâlnirea este una ultra-modernă, cu ao capacitate de 5234 de locuri

Simona s-a duelat de trei ori pe zgură cu jucătoarele din echipa de Fed Cup a Franței. Le-a învins pe Kristina Mladenovic și pe Caroline Garcia, cedând doar în fața lui Alize Cornet. Alături de Simona, cele mai mari șanse să evolueze la simplu în disputa cu Franța le are Irina Begu, care dă un randament mult mai bun pe zgură decât Miki Buzărnescu și Monica Niculescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-25Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Alegerea de după alegeri A trecut și rândul ăsta de alegeri, PSD s-a reîntors la butoane, o euforie roșie plutește peste țară dar, cu toate astea, Liviu Dragnea nu e pe deplin mulțumit. Parcă ceva lipsește. Asemenea conducătorului de oști care tocmai și-a decimat adversarii - e drept, în alegeri, varianta modernă și mai puțin sângeroasă a bătăliilor medievale -, Dragnea face ochii roată peste câmpul de luptă și nu înțelege de ce, așa victorios și adulat cum este el, nu poate face chiar tot ce vrea. Doar “the winner takes it all”, așa l-a învățat un cântec care i-a marcat tinerețea
15 Dec 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE