2020-06-01 09:07

Anunţ apocaliptic al Simonei Halep: “Fac 29 de ani în septembrie... sunt pe final de carieră”

 |  15:16
Anunţ apocaliptic al Simonei Halep: “Fac 29 de ani în septembrie... sunt pe final de carieră”

Simona Halep, care va împlini 29 de ani pe 27 septembrie, a declarat, vineri, pe Aeroportul Henri Coandă, la plecarea spre turneul de la Dubai, că este pe final de carieră, dar nu se gândeşte încă la retragerea din activitate. Anunţul sportivei noastre numărul unu vine după un moment în care aceasta a declarat că vrea să îşi întemeieze o familie şi să aibă “mulţi copii”.

Şi totuşi ne gândim că fostul lider mondial, celebra Serena Williams, a jucat la nivel foarte înalt până la 37 de ani, când a devenit gravidă.

"Am 28 de ani, fac 29 anul ăsta... e normal să fiu pe final de carieră. Am deja 10 ani sau chiar mai mult. Dar nu mă gândesc la retragere. Însă sunt pe final", a spus Halep.

Referitor la declaraţia lui Ilie Năstase conform căreia ea nu ar mai trebui să reprezinte România ci Federaţia Română de Tenis la turneele internaţionale până când asociaţia nu va primi finanţare de la Ministerul Tineretului şi Sportului, Halep a afirmat: "Eu joc cu România pe spate tot timpul, România este lângă mine tot timpul şi atunci când consider că sunt aptă 100% joc în echipa de Fed Cup a României. Deci eu joc permanent pentru România la toate turneele. Am spus de multe ori că o medalie la Jocurile Olimpice reprezintă obiectivul meu în anul 2020. Nu contează ce fel de medalie, dar sper să fie o medalie".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE