2020-07-07 11:37

Anunțul dezamăgitor făcut de Simona Halep

 |  22:40
Anunțul dezamăgitor făcut de Simona Halep

Dezamăgire printre fanii celei mai iubite jucătoare de tenis. Simona Halep, locul 5 WTA, a anunţat pe pagina ei de Facebook că nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

"Regret să vă anunț că am decis că nu voi participa la Jocurile Olimpice de la Rio. Motivul deciziei mele este îngrijorarea vis-a-vis de pericolul pe care îl poate implica virusul Zika. După numeroase discuții cu medici și familia, am ajuns la concluzia că riscurile sunt mult prea mari pentru cariera mea sportivă și pentru sănătatea mea, mai ales ca femeie.

Familia este mult prea importantă pentru mine, nu pot risca să nu îmi pot clădi una proprie, după încheirea carierei în tenis. Știu că Jocurile Olimpice reprezintă un eveniment foarte important și regret cu adevărat circumstanțele.

Sper ca și Comitetul Olimpic și Sportiv Român și românii să respecte decizia mea. Le urez succes tuturor participanților, în special delegației noastre. Voi continua să joc și să reprezint cu mândrie România la cât mai multe turnee, așa cum fac și acum în cadrul turneului BRD Bucharest Open", a fost mesajul postat de Simona Halep

 

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-07-15Parerea ta...

PARADISUL CRACILOR
15 Iul 2016

Sanchi , oare nu iese afacerea lui tiriac ? Numai dupa interese . Are ea destui hormoni barbatesti de la schimbarea ciorapilor cu antrenori . Cica sa respecte parerea ei ? Parca ar fii obligati ? Dute si te plimba cu avionul privat in Spania sau Miami.
SORIN
16 Iul 2016

Si eu as fi facut același lucru!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE