2020-07-02 18:30

Belgianul Wim Fissette face dezvăluiri despre colaborarea cu Simona Halep

 |  17:58
Belgianul Wim Fissette face dezvăluiri despre colaborarea cu Simona Halep

Florentin Dincă

La doar trei săptămâni după ce Simona Halep a decis că nu mai vrea să continue munca împreună cu Wim Fissette, antrenorul său din 2014, belgianul a început să arunce săgeţi spre sportiva noastră. Flamandul a dezvăluit pentru tennisnoow.com detalii din colaborarea pe care a avut-o cu actualul număr trei din tenisul feminin mondial.

“Când am început colaborarea cu Simona, îmi spunea că are emoţii mari în timpul turneelor de Mare Şlem, şi că nu le poate controla. Când a ajuns în sferturi la Australian Open, mi-a zis nu mai poate face faţă emoţiilor.Scopul meu a fost să o fac să devină o jucătoare mai bună, să joace cel mai bun tenisîn cele mai importante momente. Experienţa cu mine a fost o premieră pentru Simona, pentru că ea nu mai lucrase decât cu români. Relaţia dintre jucător şi antrenor nu este mereu uşoară. Petreci foarte mult timp împreună, iar jucătorul trebuie să se simtă comfortabil, mai ales în afara terenului. Este mult mai comod să poţi vorbi limba maternă. Simona are nevoie de multă variaţie. La fiecare turneu trebuie să vină cineva din familie să o distreze. Uneoria fost mama ei, alteori fratele, iar de multe ori au venit şi prieteni de familie care să o ajute să nu se plictisească şi să se simtă bine. Nu sunt frustrat după despărţirea de Halep. Asta e viaţa antrenorilor. E vorba de contracte pe perioade scurte. Ea a încheiat colaborarea cu mine, pentru că se simte mai bine alături de români. Cred că îi va fi foarte greu să lucreze cu un antrenor mai mult de un an, pentru că are nevoie diversitate în viaţa ei”, a spus antrenorul belgian.

Noua echipă a Simonei Halep este compusă din Victor Ioniţă, fostul om din spatele Soranei Cîrstea, şi din suedezul Thomas Hogstedt, pe post de antrenor consultant.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-27

In legatura cu acest articol...

OFICIAL. Simona Halep va lucra în 2015 cu suedezul Thomas Hogstedt şi cu Victor Ioniţă

FOTO. Halep, antrenament în zăpadă. Bouchard şi Kvitova, relaxate la plajă

Decizia Simonei Halep de a renunța la colaborarea cu Wim Fissette a stârnit o serie de controverse

Wim Fissette: Simona Halep s-a lăsat influenţată de anturaj, dintr-o fată timidă a devenit o vedetă mondială
Parerea ta...

LA , LA , LA ,,,,,,,, OI , OI
14 Dec 2014

O distreaza Mustaciosu , ia praf de la fisu .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE