2020-02-22 13:48

BIRMINGHAM. Simona Halep, eliminată dramatic în sferturi de franţuzoaica Kristina Mladenovic

 |  16:43
BIRMINGHAM. Simona Halep, eliminată dramatic în sferturi de franţuzoaica Kristina Mladenovic

Florentin Dincă

Simona Halep a ieşit timpuriu în acest an de la Roland Garros, dar iată că francezii nu o lasă în pace nici în Marea Britanie. Românca, locul 3 WTA, a fost eliminată dramatic în sferturile de finală ale turneului de la Birmingham de franţuzoaica Kristina Mladenovic, Meciul cu locul 43 WTA s-a decis la tie-break.

Nimic nu anunta deznodamântul acestui meci, mai ales dupa un prim set câstigat de Simona clar, scor 6-2. Mitanul secund a fost de cosmar pentru sportiva noastra, care nu a fost în stare sa-si treaca în cont vreun ghem. În decisiv, Mladenovic a condus în permanenta ostilitatile pe tabela, si putea închide meciul, când a si servit pentru câstigarea meciului. Simona a revenit si a facut 5-5, pentru ca apoi sa duca meciul în tie-break. Nici acolo nu s-a dezmeticit bine Simona, ca adversara a ajuns repede la 7-4.

"Este o victorie mare pentru mine, a fost un meci fantastic. Am mai învins-o pe Simona şi este uimitor că am reuşit să bat din nou o jucătoare atât de bună. A fost foarte bună în primul set şi nu prea îmi găsisem ritmul. Nu prea m-am descurcat cu soarele, m-a deranjat. Setul al doilea mi-a dat o şansă, au fost câteva greşeli din partea ei. Simona este o jucătoare puternică şi mă bucur că am reuşit să o înving", a declarat Mladenovic.

Simona Halep va evolua vineri si în proba de dublu. Perechea Halep - Heather Watson (Marea Britanie) va întâlni, în sferturile de finala, perechea Yung-Jan Chan/Jie Zheng (Taiwan/China), meciul fiind al treilea pe terenul 1. Prima partida de pe aceasta arena va începe la ora 15.00.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-06-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE