2020-07-10 10:52

BOMBĂ. Novak DJOKOVIC, testat pozitiv cu noul CORONAVIRUS. Şi SOŢIA sa a fost infectată

 |  15:48
BOMBĂ. Novak DJOKOVIC, testat pozitiv cu noul CORONAVIRUS. Şi SOŢIA sa a fost infectată

Tenismanul sârb Novak Djokovic, numărul 1 mondial, a anunţat, marţi, că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Ca o ironie a sorţii, infectarea s-a produs după participarea la Adria Tour, turneu organizat în Serbia şi Croaţia chiar de către sportivul sârb. Ceea ce e şi mai grav, este că şi soţia sa a fost infectată cu Covid-19.

Djokovic a indicat că atât el, cât şi soţia sa au fost infectaţi, în timp ce în cazul copiilor rezultatele testelor au fost negative, scrie Reuters.

"Când am ajuns la Belgrad, am mers să fim testaţi", a declarat jucătorul de 33 de ani, care a precizat că deocamdată nu are nici un simptom. "Rezultatul meu este pozitiv, la fel al soţiei Jelena, în timp ce rezultatele copiilor noştri sunt negative. Regret profund fiecare caz individual de infectare. Voi rămâne în autoizolare următoarele 14 zile şi voi repeta testul peste cinci zile", a mai spus Djokovic.

Nole se alătură astfel lui Viktor Troicki, Grigor Dimitrov şi Borna Coric, de asemenea pozitivi, după participarea la Adria Tour.

În Serbia şi Croaţia, pentru că măsurile de distanţare nu sunt obligatorii, acestea nu au fost aplicate şi participanţii au fost văzuţi jucând baschet, fotbal, tenis, îmbrăţişându-se în faţa publicului, atât la Belgrad, unde a avut loc prima etapă a Adria Cup, cât şi la Zadar.

Şipreparatorul fizic al lui Djokovic, Marko Paniki, dar antrenorul lui Dimitrov, Kristijan Groh, au fost printre cei testaţi pozitiv la noul coronavirus.

Finala turneului Adria Tour de la Zadar a fost anulată după ce bulgarul Grigor Dimitrov a fost testat pozitiv.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-06-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE