2020-05-27 04:03

BREAKING NEWS. Maria Şarapova s-a retras din tenis. Definitiv!

 |  16:02
BREAKING NEWS. Maria Şarapova s-a retras din tenis. Definitiv!

Bombă în sportul mondial. Maria Şarapova și-a anunțat retragerea din tenis, în urma numeroaselor accidentări suferite în ultimul timp, care au obligat-o să stea mai mult în sala de recuperare decât pe teren.

Anunţul a fost făcut chiar de către sportivă în materialul "Tenis, îți spun la revedere" publicat de Vogue și Vanity Fair. "Privind inapoi, realizez ca tenisul a fost muntele meu. Calea mea a fost plina de suisuri si coborasuri, dar privirea de sus a fost incredibila. Dupa 28 de ani si cinci Grand Slam-uri castigate, sunt pregatita sa escaladez un alt munte, complet diferit", a scris Şarapova.

Ultimul meci oficial disputat de Maria a avut loc la Australian Open din acest an, rusoaica fiind învinsă de Donna Vekic în primul tur, scor 3-5, 4-6.

Maria Şarapova s-a născut pe 19 aprilie 1987, la Nyagan, Rusia. Locuieşte acum la Bradenton, Florida (SUA), iar de-a lungul carierei a câștigat 36 de turnee la simplu, dintre care cinci de Grand Slam, trei la dublu şi Fed Cup cu Rusia în 2008.

Federaţia Internaţională de Tenis a anunţat la începutul lunii iunie 2016 că Maria Sharapova a fost suspendată pe o perioadă de doi ani, după ce a fost depistată pozitiv cu Meldonium, în urma unui test antidoping susţinut, în ianuarie, la turneul de la Australian Open.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE