2020-07-05 04:15

Bucharest Open, fără Halep şi Begu, dar cu Dulgheru, Niculescu, Mitu şi Sorana Cîrstea

 |  20:01
Bucharest Open, fără Halep şi Begu, dar cu Dulgheru, Niculescu, Mitu şi Sorana Cîrstea

Florentin Dincă

Simona Halep şi Irina Bugu, cele mai bine poziţionate jucătoare de tenis din România, nu vor lua parte la Bucharest Open din acest an, competiţie care se va desfăşura în perioada 11-19 iulie la Arenele BNR. În schimb, vor pfi prezente Alexandra Dulgheru, Monica Niculescu şi noua senzaţie Andreea Mitu (foto). Organizatorii au oferit cele trei wild-carduri româncelor Sorana Cîrstea, Patricia Ţig şi Ana Bogdan.

Turneul de la Bucureşti este dotat cu premii totale în valoare de 250.000 dolari. Învingătoarea va primi 280 de puncte WTA, în timp ce finalista se va alege cu 180 de puncte. Dulgheru şi Niculescu sunt favorite numărul 4, respectiv 7, principalele favorite fiind Sara Errani, Roberta Vinci și Karin Knapp.

''Ne bucurăm să organizăm a doua ediție a acestui turneu pentru care avem asigurată continuitatea pe patru ani. Simona Halep va participa la Kid Day, unde va schimba câteva lovituri alături de celelalte jucătoare din țara noastră cu 2-300 de copii'', a declarat președintele FRT, George Cosac, completat de directorul turneului, Dumitru Hărădău: “În afară de jucătoarele din Italia, principalele favorite, avem și jucătoare puternice din Cehia și Germania. Mulțumesc BRD pentru că ne susține de mai mult timp, bancă ce s-a implicat și la organizarea turneelor futures din țara noastră, unde jucătoare ca Andreea Mitu au avut șansa să se formeze pe vremea când erau junioare”.

Revelația anului, Andreea Mitu, a mărturisit că speră să ajungă în acest an în top 50, după ce performanța de la Roland Garros, optimile de finală, a propulsat-o pe locul 68 în lume.

''Trebuia să fiu la turneul de la s-Hertogenbosch, dar iată sunt la București și sper să nu mai am emoții ca anul trecut. Scopul meu pentru finalul acestui an este să ajung în top 50. Anul trecut a fost o presiune deosebită pentru mine, dar acum m-am obișnuit cu terenurile mari, cu publicul, m-am maturizat și doresc să fac o prestație cât mai bună'', a spus şi Andreea Mitu, cea care a reuşit în acest an să ajungă în optimi la Roland Garros.

Bilete disponibile

Biletele se pun în vânzare începând vineri, 12 iunie, on-line, pe site-ul eventim.ro și în rețeaua magazinelor partenere, Orange, Vodafone, Germanos, Domo, librăriile Cărturești și Humanitas, magazinele Carrefour și benzinăriile OMV. Tichetele de intrare au preţuri cuprinse între 15 lei, de luni până joi, 30 lei - vineri, 40 - sâmbătă, 50 - duminică, iar abonamentul pe toată săptămâna va costa 120 de lei, potrivit Agerpres. Intrarea e liberă pentru public în zilele de 11 și 12 iulie, iar juniorii până la vârsta de 16 ani legitimați la cluburile de tenis, copii preșcolari, elevii, studenții și pensionarii au acces liber și în perioada 13-16 iulie, în limita a 500 de persoane pe zi.

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-06-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE