2020-06-05 21:57

Ce spune Simona Halep după eliminarea de la Turneul Campioanelor

 |  16:24
Ce spune Simona Halep după eliminarea de la Turneul Campioanelor

Simona Halep a fost eliminată încă din faza grupelor de la Turneul Campioanelor. Halep a vorbit despre greşelile pe care le-a făcut în ultimul meci din acest an, cu Dominika Cibulkova, dar şi despre cine e favorită la câştigarea trofeului.

"Genunchiul este ok şi nu am de gând să vorbesc despre el. Cred că a jucat bine, a avut un forehand bun. A dominat meciul. Am stat prea mult pe spatele terenului. Ar fi trebuit să am o varietate mai mare de lovituri, dar nu am reuşit să câştig meciul sau setul doi. Am luptat până la final şi sunt împăcată cu mine însămi.

Nu sunt fericită că am pierdut. E dezamăgitor când nu pot fi la turaţie maximă, dar asta este viaţa. Nu sunt foarte dezamăgită că nu m-am calificat. Am venit aici şi am dat tot ce am avut. Atât am putut în acest turneu şi de-abia aştept să revin la anul. Ea cred că a văzut că backhand-ul nu e prea puternic azi, din cauza piciorului, şi că nu am putut să împing şi cred că a meritat să câştige.

A lovit toate mingile. Acest turneu a fost un bonus pentru mine. La jumătatea sezonului nu credeam că voi fi aici. Sunt a treia oară consecutiv aici, dar nimic nu se schimbă în legătură cu sezonul meu", a spus Simona, în cadrul unei conferinţe de presă.

"Kuznetsova e pe val. I-am văzut meciul aseară. Este incredibilă. Face o treabă incredibilă. Eu pe ea o văd învingătoare. Sper că va avea puterea să joace până la final. Am spus de la început că oricine poate câştiga. După cum se vede, toată lumea are victorii. Kerber are o şansă bună să câştige. Mă voi uita la finală de acasă", a adăugat Halep.

Halep a indicat și care este primul lucru pe care îl va face: ''Voi merge acasă să îmi văd nepoata, să îmi văd familia și să mă liniștesc, să nu fac nimic zile la rând''.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE