2020-02-23 10:01

Ce spune Simona Halep după prima victorie din acest an

 |  14:26
Ce spune Simona Halep după prima victorie din acest an

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a declarat, după prima victorie din acest an, că a jucat cel mai bun tenis al său în setul al treilea din meciul cu Caroline Garcia (Franța), pe care l-a câștigat cu scorul de 6-4, 2-6, 6-1.

''A fost un meci dificil. Mă așteptam să fie un meci greu, deoarece o cunosc destul de bine. Este puternică și lovește tare mingea, are un serviciu bun'', a declarat Simona Halep după meci, citată de site-ul oficial al competiției, transmite Agerpres.

Românca a mai spus că în setul al treilea a jucat cel mai bun tenis al său.

''Cred că m-am descurcat bine azi. În special în al treilea set am fost puternică și am avut un joc solid. Am jucat cel mai bun tenis al meu în setul al treilea și am văzut că în setul al doilea am făcut un în pas spatele liniei de fund. Am fost prea departe de teren și poate de aceea m-a dominat'', a afirmat Simona Halep.

Românca a vorbit şi despre problemele medicale pe care le are la piciorul stâng.

''Durerea la tendonul lui Ahile vine și trece. Așa că nu știu sigur când incepe și când se termină. Trebuie să rămân concentrată, să încerc să rămân în meci și să nu mă gândesc prea mult la durere'', a susţinut Simona Halep. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-12

In legatura cu acest articol...

Victorie pentru Simona Halep. Românca, calificată în sferturile turneului de la Sydney
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE